ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παραμένει ο Τεν Χαχ τουλάχιστον για τα ματς με Πόρτο και Άστον Βίλα

Manchester United: Ten Haag remains at least for the matches against Porto and Aston Villa

Erik ten Hach will continue to be on the Manchester United bench for at least the Red Devils' next two games.

Manchester United's heavy 3-0 defeat by Tottenham Hotspur at Old Trafford is not going to shake Erik ten Hach's stay on the Red Devils bench.

According to a report in the Telegraph, United's management does not intend to fire the Dutch coach, at least for now.

Ten Haag will continue to be in charge of the team for at least the next two matches against Porto in the Europa League (3/10) and Aston Villa (6/10) in the Premier League.

Speaking after the defeat, he said that he is not worried about his future at the club, stressing that they all decided together to continue together.

*** Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Παραμένει ο Τεν Χαχ τουλάχιστον για τα ματς με Πόρτο και Άστον Βίλα

Ο Έρικ τεν Χαχ θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τουλάχιστον για τα δύο επόμενα παιχνίδια των κόκκινων διαβόλων.

Η βαριά ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0 από την Τότεναμ στο Ολντ Τράφορντ δεν πρόκειται να κλονίσει την παραμονή του Έρικ τεν Χαχ στον πάγκο των κόκκινων διαβόλων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της Telegraph, η διοίκηση της Γιουνάιτεντ δεν σκοπεύει να απολύσει τον Ολλανδό τεχνικό, τουλάχιστον προς το παρόν.

Ο Τεν Χαχ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας τουλάχιστον για τα επόμενα δύο ματς με την Πόρτο στο Europa League (3/10) και την Άστον Βίλα (6/10) στην Premier League.

Ο ίδιος μιλώντας μετά την ήττα δήλωσε ότι δεν ανησυχεί για το μέλλον του στον σύλλογο, τονίζοντας πως αποφάσισαν όλοι από κοινού να συνεχίσουν μαζί.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου