ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Παρί: Ο Ενρίκε έθεσε εκτός αποστολής τον Ντεμπελέ για την Άρσεναλ λόγω μεταξύ τους διαμάχης

Paris: Enrique ruled out Dembele for Arsenal amid row

Ousmane Dembele will not travel to London with the Paris squad for the match against Arsenal (01/10) as Luis Enrique punished him with a disciplinary suspension.

Paris Saint-Germain faces Arsenal on Tuesday (01/10) at the Emirates in the context of the 2nd matchday of the League Phase of the Champions League, with the Parisians' team leaving on Monday morning (30/09) from Paris.

Ousmane Dembele was absent from the squad as Luis Enrique decided to leave him out due to a disciplinary offence.

As reported by Equipe, the 27-year-old had a heated argument with the Spanish coach after the game with Rennes, a fact that Enrique did not like.

*** Παρί: Ο Ενρίκε έθεσε εκτός αποστολής τον Ντεμπελέ για την Άρσεναλ λόγω μεταξύ τους διαμάχης

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ δεν θα ταξιδέψει στο Λονδίνο με την αποστολή της Παρί για το ματς με την Άρσεναλ (01/10), καθώς ο Λουίς Ενρίκε τον τιμώρησε με αποκλεισμό λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει την Τρίτη (01/10) στο Έμιρεϊτς την Άρσεναλ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Champions League, με την αποστολή των Παριζιάνων να αναχωρεί το πρωί της Δευτέρας (30/09) από το Παρίσι.

Από την αποστολή απουσίαζε ο Ουσμάν Ντεμπελέ, καθώς ο Λουίς Ενρίκε αποφάσισε να τον αφήσει εκτός λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Equipe, ο 27χρονος είχε μία έντονη διαμάχη με τον Ισπανό τεχνικό μετά το παιχνίδι με τη Ρεν, γεγονός που δεν άρεσε στον Ενρίκε.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου