ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Λίβερπουλ: Ο Αλεξάντερ Άρνολντ κατέθεσε πρόταση 100 εκατ. για την αγορά της Ναντ!

Liverpool: Alexander Arnold submitted a proposal of 100 million for the purchase of Nantes!

Liverpool's Trent Alexander-Arnold has reportedly submitted a formal offer of €100m to buy Nantes' shares.

Ready to go on a personal... bombshell is Trent Alexander Arnold! According to "L' Equipe" the English right back of Liverpool has submitted an official proposal for the purchase of the shares of the French Nantes!

According to French media, Trent Alexander-Arnold and his father had a meeting with the owner of Nantes on Thursday where they presented him with the 100 million offer to buy the French club. The 26-year-old Liverpool full-back has... behind his back an investment group from London that supports the project to buy the team from Ligue 1.

So far, however, the owner of Nantes has not been convinced with the amount of Trent Alexander Arnold's proposal. It is worth noting that the English back also owns shares in Formula 1's Alpine.

*** Λίβερπουλ: Ο Αλεξάντερ Άρνολντ κατέθεσε πρόταση 100 εκατ. για την αγορά της Ναντ!

Επίσημη πρόταση 100 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των μετοχών της Ναντ φέρεται να έχει καταθέσει ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ της Λίβερπουλ.

Έτοιμος να προχωρήσει σε μια προσωπική... βόμβα είναι ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ! Σύμφωνα με την «L' Equipe» ο Άγγλος δεξιός μπακ της Λίβερπουλ έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την αγορά των μετοχών της γαλλικής Ναντ!

Σύμφωνα με το γαλλικό Μέσο, ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ και ο πατέρας του είχαν μια συνάντηση με τον ιδιοκτήτη της Ναντ την Πέμπτη, όπου του παρουσίασαν την πρόταση των 100 εκατομμυρίων για την αγορά του γαλλικού συλλόγου. Ο 26χρονος μπακ της Λίβερπουλ έχει πίσω από τις... πλάτες του έναν επενδυτικό όμιλο από το Λονδίνο που στηρίζει το εγχείρημα για την αγορά της ομάδας από την Ligue 1.

Μέχρι στιγμής πάντως ο ιδιοκτήτης της Ναντ δεν έχει πειστεί με το ύψος της πρότασης του Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Άγγλος μπακ κατέχει μετοχές και στην Alpine της Formula 1.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου