ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024

Παναθηναϊκός: Η τελευταία προπόνηση στην Αυστρία (vid)

Panathinaikos: The last training session in Austria (vid)

PAE Panathinaikos published a video of the team's last training session on Austrian soil.

The PAE update:

"With Friday's morning training, the presence of Panathinaikos in Schladming, Austria, was completed. Saturday's friendly in Salzburg against Braunschweig will also mark the end of the main stage of the Clover's summer preparations.

The training schedule was mainly spent on developing the game, with Diego Alonso and his staff providing central direction to the Trefoil players. The only ones who didn't participate in training for precautionary reasons were Bakashetas, Gedvai.

Watch video of the training:

*** Παναθηναϊκός: Η τελευταία προπόνηση στην Αυστρία (vid)

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δημοσίευσε βίντεο από την τελευταία προπόνηση της ομάδας επί αυστριακού εδάφους.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Με την πρωινή προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η παρουσία του Παναθηναϊκού στο Σλάντμινγκ της Αυστρίας. Το σαββατιάτικο φιλικό στο Σάλτσμπουργκ κόντρα στην Μπραουνσβάικ θα σημάνει και το τέλος του βασικού σταδίου της θερινής προετοιμασίας του Τριφυλλιού.

Το πρόγραμμα της προπόνησης αναλώθηκε κυρίως στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, με τον Ντιέγκο Αλόνσο και το επιτελείο του να δίνουν κεντρικές κατευθύνσεις στους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού. Οι μόνοι που δεν συμμετείχαν στην προπόνηση για προληπτικούς λόγους ήταν οι Μπακασέτας, Γεντβάι».

Δείτε βίντεο από την προπόνηση:

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου