ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 10 Ιουλίου 2024

Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Ιωαννίδης

Panathinaikos: Individual Ioannidis

Panathinaikos continues its preparation, with Fotis Ioannidis being the only absentee for Diego Alonso.

Panathinaikos continued its preparation for the start of the official duties of the new season with Fotis Ioannidis following an individual program and being the only absence for Alonso.

Analytically:

"Panathinaikos with afternoon training on Wednesday at "G. Kalafatis" continued his preparation ahead of the start of official duties.

The training lasted 1.5 hours with the program including strength and fitness exercises, rondo, ball circulation and doubles in a limited space.

Fotis Ioannidis followed the individual program.

Clover' next training session is scheduled for Thursday afternoon."

*** Παναθηναϊκός: Ατομικό ο Ιωαννίδης

Συνεχίζει την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκό, με τον Φώτη Ιωαννίδη να αποτελεί τον μοναδικό απόντα για τον Ντιέγκο Αλόνσο.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της νέας σεζόν με τον Φώτη Ιωαννίδη να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και να είναι η μοναδική απουσία για τον Αλόνσο.

Αναλυτικά:

«Ο Παναθηναϊκός με απογευματινή προπόνηση την Τετάρτη στο «Γ. Καλαφάτης» συνέχισε την προετοιμασία του ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Η προπόνηση είχε διάρκεια 1,5 ώρα με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, rondo, κυκλοφορία μπάλας και διπλό σε περιορισμένο χώρο.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Φώτης Ιωαννίδης.

Η επόμενη προπόνηση του Τριφυλλιού είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη το απόγευμα».

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου