ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Προς Αραβία ο Φορτούνης - Δεν περιμένει άλλο ο Ολυμπιακός

Fortounis to Arabia - Olympiacos can't wait any longer

According to the latest information, since not receiving an answer from Fortounis in the previous days, Olympiacos decided not to wait for him any longer.

Kostas Fortounis seems to be further away from Olympiakos than ever before in recent years.

According to the latest information, the Greek ace has not yet responded to the offer made by the red and whites for a new contract, as a result of which Olympiacos decides to act.

In Piraeus they are not willing to wait any longer for his answer and so they decided to put an end to the wait and now turn their gaze to other options.

The desire of Olympiakos to keep Fortounis in its roster is clear, it is something that Medilibar also wishes.

However, in Piraeus they know that they cannot risk by waiting for another answer which does not come, at the moment when the team starts its preparation. Also, one could never rule out the possibility that Olympiacos was waiting for more and that Fortounis' answer was negative.

In fact, a big role in this decision is played by the fact that there are reports that Fortounis is seriously considering continuing his career in a Saudi Arabian team.

*** Προς Αραβία ο Φορτούνης - Δεν περιμένει άλλο ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Ολυμπιακός από την στιγμή που δεν έλαβε την απάντηση του Φορτούνη τις προηγούμενες ημέρες αποφάσισε να μην τον περιμένει άλλο.

Περισσότερο μακριά από τον Ολυμπιακό από ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια φαίνεται να είναι ο Κώστας Φορτούνης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο Έλληνας άσος δεν απάντησε μέχρι και τώρα στην πρόταση που του έκαναν οι ερυθρόλευκοι για νέο συμβόλαιο με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός να αποφασίζει να δράσει.

Στον Πειραιά δεν είναι πρόθυμοι να περιμένουν άλλο την απάντηση του και έτσι αποφάσισαν να βάλουν ένα τέλος στην αναμονή και να στρέψουν πλέον το βλέμμα τους σε άλλες επιλογές.

Η επιθυμία του Ολυμπιακού να διατηρήσει τον Φορτούνη στο ρόστερ του είναι ξεκάθαρη, είναι κάτι που και ο Μεντιλίμπαρ το επιθυμεί.

Ωστόσο στον Πειραιά γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να ρισκάρουν με το να περιμένουν και άλλο μια απάντηση η οποία δεν έρχεται, την στιγμή που η ομάδα ξεκινά την προετοιμασία της. Επίσης, δεν θα μπορούσε ποτέ κανείς να αποκλείσει το ενδεχόμενο να περίμενε και άλλο ο Ολυμπιακός και η απάντηση του Φορτούνη να ήταν αρνητική.

Μάλιστα, μεγάλο ρόλο σε αυτή την απόφαση παίζει και το γεγονός ότι υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Φορτούνη να σκέφτεται σοβαρά να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου