ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Ολυμπιακός: Ο Αγκιμπού Καμαρά οδεύει προς την Λουντογκόρετς με μεταγραφή

Olympiacos: Agibu Kamara is heading to Ludogorets on a transfer

Agibu Kamara did not travel to the Netherlands with the rest of the Olympiakos squad for the main stage of the pre-season, with the Guinean midfielder heading to Ludogorets on a regular transfer.

Olympiacos made a football investment in the summer of 2021 by buying Agibou Kamara from Lille, with the young midfielder from Guinea failing to establish himself at Rentis and playing last season on loan at Atromitos.

The season finale saw the player return to the big port, however he is now set to depart once again for other football states, with Ludogorets agreeing a deal with Piraeus to sign him on a regular transfer.

It is recalled that Olympiacos had blocked his participation in the Olympics with Guinea and had cut him from the mission that left on Monday (15/7) for the Netherlands, with the player destined for training with the "cut" before the prospect appeared of Ludogorets.

*** Ολυμπιακός: Ο Αγκιμπού Καμαρά οδεύει προς την Λουντογκόρετς με μεταγραφή

Ο Αγκιμπού Καμαρά δεν ταξίδεψε στην Ολλανδία μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού για το βασικο στάδιο της προετοιμασίας, με τον μέσο από την Γουινέα να οδεύει προς την Λουντογκόρετς μέσω κανονικής μεταγραφής.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε σε μία ποδοσφαιρική επένδυση το καλοκαίρι του 2021 αγοράζοντας από την Λιλ τον Αγκιμπού Καμαρά, με τον νεαρό μέσο από την Γουινέα να μην καταφέρνει πάντως να στεριώσει στον Ρέντη και να αγωνίζεται την περασμένη σεζόν ως δανεικός στον Ατρόμητο.

Το φινάλε της σεζόν βρήκε τον παίκτη να επιστρέφει στο μεγάλο λιμάνι, ωστόσο είναι πλέον έτοιμος να αναχωρήσει εκ νέου για άλλες ποδοσφαιρικές πολιτείες, με την Λουντογκόρετς να έρχεται σε συμφωνία με τους Πειραιώτες για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός είχε μπλοκάρει τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς με τη Γουινέα και τον είχε κόψει από την αποστολή που έφυγε την Δευτέρα (15/7) για την Ολλανδία, με τον παίκτη να προοριζόταν για προπονήσεις με τους "κομμένους" πριν εμφανιστεί η προοπτική της Λουντογκόρετς.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου