ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 13 Ιουλίου 2024

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Τίγκρες που προσπάθησε να πάρει τον Ζοακίμ και η τιμή που όρισε η Σάντος

Olympiacos transfers: Tigres who tried to get Joaquim and the price set by Santos

Tigres made an offer to Santos to take Joakim, who is also interested in Olympiacos, but received a negative response.

Olympiacos proved in practice that it is not the only one interested in the Brazilian center back of Santos, Joaquim. Tigres knocked on the door of the Brazilian team by submitting a high offer to make the footballer their own.

The Mexicans offered Santos 4 million dollars while at the same time they proposed to erase the debt between the two teams for the transfer of Jeferson Soteldo, which amounts to 3 million. to 7 million dollars, however she refused.

Santos confirmed the proposal she accepted and its rejection, setting the bar even higher, since the money she wants to grant him reaches 10 million dollars

*** Ολυμπιακός μεταγραφές: Η Τίγκρες που προσπάθησε να πάρει τον Ζοακίμ και η τιμή που όρισε η Σάντος

Η Τίγκρες έκανε μία πρόταση στην Σάντος για να πάρει τον Ζοακίμ, για τον οποίο ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός, αλλά εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε και στην πράξη πως δεν είναι ο μόνος ενδιαφερόμενος για τον Βραζιλιάνο σέντερ μπακ της Σάντος, Ζοακίμ. Η Τίγκρες χτύπησε την πόρτα της βραζιλιάνικης ομάδας καταθέτοντας μία υψηλή πρόταση για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Οι Μεξικανοί προσέφεραν στην Σάντος 4 εκατ. δολάρια ενώ παράλληλα της πρότειναν να σβήσουν και το χρέος που υπάρχει μεταξύ των δύο ομάδων για την μετακίνηση του Γιέφερσον Σοτέλδο, το οποίο ανέρχεται στα 3 εκατ. Συνολικά ουσιαστικά τα χρήματα που θα καρπωνόταν το βραζιλιάνικο κλαμπ θα ανέρχονταν στα 7 εκατ. δολάρια, ωστόσο εκείνη αρνήθηκε.

Η Σάντος επιβεβαίωσε την πρόταση που δέχθηκε και την απόρριψή της θέτοντας τον πήχη ακόμη ψηλότερα, αφού τα χρήματα που θέλει για να τον παραχωρήσει φτάνουν τα 10 εκατ. δολάρια

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου