ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Η Ρεάλ Μαδρίτης πάει για το «κόλπο» με Κουντέ

Real Madrid goes for the "trick" with Kunde

A Spanish publication states that Real Madrid is very likely to move for the acquisition of Jill Kunde from Sevilla.

Today's OndaCero article puts a bomb, which states that Real Madrid will move for the acquisition of Jill Kunde of Seville.

The French center-back has been in the spotlight for Chelsea all summer, but the London Blues have never been able to find the golden section with the Andalusians.

However, Conde's future in Seville remains uncertain, with Real being the new suitor for the Frenchman. According to Spain, the key to his acquisition is the departure of Jesus Vallejo from the "merenges", which will open a position for the center of defense. Sevilla is clear in its demands and is asking for 80 million euros to give it to him.

We are now expected to see how this case will end, which came to shake the calm waters of the Iberian country.

*** Η Ρεάλ Μαδρίτης πάει για το «κόλπο» με Κουντέ

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση του Ζιλ Κουντέ από την Σεβίλλη.

Βόμβα βάζει σημερινό δημοσίευμα του OndaCero, το οποίο αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα κινηθεί για την απόκτηση του Ζιλ Κουντέ της Σεβίλλης.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός βρισκόταν συνεχώς στο προσκήνιο για την Τσέλσι ολόκληρο το καλοκαίρι, αλλά οι Μπλε του Λονδίνου δεν μπόρεσαν ποτέ να βρουν την χρυσή τομή με τους Ανδαλουσιάνους.

Ωστόσο, το μέλλον του Κουντέ στην Σεβίλλη παραμένει αβέβαιο, με την Ρεάλ να είναι ο νέος μνηστήρας για τον Γάλλο. Όπως αναφέρουν στην Ισπανία, κλειδί για την απόκτησή του είναι η αποχώρηση του Χεσούς Βαγιέχο από τους «μερένγκες», η οποία θα ανοίξει μια θέση για το κέντρο της άμυνας. Η Σεβίλλη είναι ξεκάθαρη στις απαιτήσεις της και ζητά 80 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Αναμένεται πλέον να δούμε το πως θα καταλήξει αυτή η υπόθεση, που ήρθε για να ταράξει τα ήσυχα νερά της ιβηρικής χώρας.

Πηγή: To10.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου