ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Παναθηναϊκός – Οριστικά «πράσινος» ο Μπρινιόλι, ακολουθεί ο Παλάσιος

Panathinaikos - Brinioli is definitely "green", followed by Palacios

Alberto Brinioli was released from Empoli and becomes a Panathinaikos player. Battle with ... time for Palacios.

Alberto Brinoli should now be considered the goalkeeper of Panathinaikos. The 30-year-old found them with Empoli to get his release and the agreement he had with the greens is automatically activated in order to continue his career in Greece.

Panathinaikos, after the almost given agreement with Vagiannidis and Inter for the return of the 19-year-old full-back, closes the last day of the transfers with the Italian goalkeeper, for whom Ivan Jovanovic has been suggested. Empoli is expected to maintain a resale rate, so it agreed to give it away without financial compensation.

Now all the weight of Panathinaikos falls on Sebastian Palacios. The greens are fighting with time in order to anticipate the deadline and deadline of the transfers. However, everything suggests that with the Argentine winger there will be a happy ending, with Panathinaikos impressively closing the summer transfer window and strengthening in positions requested by its coach.

*** Παναθηναϊκός – Οριστικά «πράσινος» ο Μπρινιόλι, ακολουθεί ο Παλάσιος

Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι έμεινε ελεύθερος από την Έμπολι και γίνεται παίκτης του Παναθηναϊκού. Μάχη με τον... χρόνο για τον Παλάσιος.

Τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται πλέον ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο 30χρονος τα βρήκε με την Έμπολι για να πάρει την ελευθέρας του και αυτόματα ενεργοποιείται η συμφωνία που είχε με τους πράσινους προκειμένου να συνεχίσει στην Ελλάδα την καριέρα του.

Ο Παναθηναϊκός, μετά τη σχεδόν δεδομένη συμφωνία με τον Βαγιαννίδη και την Ίντερ για την επιστροφή του 19χρονου μπακ, κλείνει την τελευταία μέρα των μεταγραφών και τον Ιταλό τερματοφύλακα, για τον οποίο έχει εισηγηθεί ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Η Έμπολι αναμένεται να διατηρήσει ένα ποσοστό μεταπώλησης και γι’ αυτό συμφώνησε να τον παραχωρήσει χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Πλέον όλο το βάρος του Παναθηναϊκού πέφτει στον Σεμπάστιαν Παλάσιος. Οι πράσινοι δίνουν… μάχη με τον χρόνο προκειμένου να προλάβουν τη διορία και το deadline των μεταγραφών. Όλα συνηγορούν πάντως πως και με τον Αργεντινό εξτρέμ θα υπάρξει αίσιο τέλος, με τον Παναθηναϊκό να κλείνει εντυπωσιακά τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και να ενισχύεται σε θέσεις που είχε ζητήσει ο προπονητής του.

Πηγή: To10.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου