ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

Άρης – Μένει Ελλάδα ο Καμαρά

Aris - Kamara lives in Greece

The striker of Aris will not travel to Mauritania and will follow a recovery program in Thessaloniki, while he will catch the game of the premiere of the championship with OFI.

Abubakar Kamara will not travel, finally to Mauritania to be examined by the medical team of his country's national team.

The people of Ari contacted the football federation of the African country and informed about the injury of the football player, who suffered an ankle sprain.

Kamaras will remain in Thessaloniki and will follow a special recovery program, under the supervision of Aris' medical team.

The 26-year-old striker will be at the disposal of Akis Mantzios for the game of the league premiere with OFI.

*** Άρης – Μένει Ελλάδα ο Καμαρά

Ο επιθετικός του Άρη δεν θα ταξιδέψει στην Μαυριτανία και θα ακολουθήσει προγράμμα αποθεραπείας στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα προλάβει το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά δεν θα ταξιδέψει, τελικά στην Μαυριτανία για να εξεταστεί από το ιατρικό τιμ της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Οι άνθρωποι του Άρη ήρθαν σε επικοινωνία με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας της Αφρικής και ενημέρωσαν για τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Ο Καμαρά θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη και θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ του Άρη.

Ο 26χρονος επιθετικός θα βρίσκεται στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ.

Πηγή: To10.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου