ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

ΑΕΚ – «Ανοιχτό» να αποχωρήσει ο Τάνκοβιτς

AEK - "Open" for Tankovic to leave

Teams from abroad have shown interest in Muamer Tankovic of AEK, with the Union being open to the possibility of the Swede leaving.

AEK is dynamically closing the transfer period, as after the formalization of the transfer of Zuber, the Union closes the acquisition of Geftic who is in Athens for a few hours.

However, in the "yellow and black" camp there are open fronts for departures and it is not excluded that Muammer Tankovic will be in them until tomorrow night. There is interest from abroad for the Swedish footballer of the Union and in the next few hours there will be developments to finalize the issue.

For its part, AEK has given free rein to the footballer who has a contract with the club until the summer of 2023.

*** ΑΕΚ – «Ανοιχτό» να αποχωρήσει ο Τάνκοβιτς

Ενδιαφέρον για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς της ΑΕΚ έχουν δείξει ομάδες από το εξωτερικό, με την Ένωση να είναι ανοιχτεί στο ενδεχόμενο αποχώρησης του Σουηδού.

Δυναμικά κλείνει τη μεταγραφική περίοδο η ΑΕΚ, καθώς μετά την επισημοποίηση της μεταγραφής του Ζούμπερ, η Ένωση κλείνει και την απόκτηση του Γέφτιτς ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και λίγες ώρες.

Ωστόσο στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο υπάρχουν ανοιχτά μέτωπα και για αποχωρήσεις και δεν αποκλείεται να μέσα σε αυτές να βρίσκεται μέχρι αύριο το βράδυ ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Για τον Σουηδό ποδοσφαιριστή της Ένωσης υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό και μέσα στις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις για να οριστικοποιηθεί το θέμα.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ έχει δώσει το ελεύθερο στον ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο έως και το καλοκαίρι του 2023.

Πηγή: To10.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου