ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Καμαρά: «Στα κλειδιά για πρόκριση της Γουϊνέας στο Μουντιάλ του Κατάρ»

Kamara: "The keys to Guinea qualifying for the World Cup in Qatar"

Mandy Camara is, for Didier Six, one of the keys to the Guinean National Team for the big goal of qualifying for the World Cup in Qatar.

Guinea has never participated in a World Cup final. With Didier Six believing they can do it now, although it remains difficult. Mandi Kamara on his supports.

The international midfielder is with Keita of Liverpool and Diavaras of Roma.

This was stated by the Guinean electorate in an interview on the FIFA website.

"In order to succeed, we want players who raise our level. At the moment such players are only Mandy Kamara who belongs to Olympiakos, Keita from Liverpool and Diavara from Roma. "I do not have players who play for Real, Barcelona or Bayern," said Didier Six, among others.

Guinea is in the same group as Morocco, Guinea-Bissau and Sudan. He will have to finish in first place to advance to the 3rd phase of the qualifiers, where he will claim one of the 5 tickets. Morocco is the favorite for the first place. The first games will take place in late May to early June.

Kamara has already received a call for the upcoming matches in Guinea. This has to do with the top derby with Mali, within 24 months. But also the outside with Namibia on the 26th of the month.

These are the last two matches of the group stage qualifiers for the Copa Africa qualifier, where Guinea holds in its hand one of the group's two tickets.

*** Καμαρά: «Στα κλειδιά για πρόκριση της Γουϊνέας στο Μουντιάλ του Κατάρ»

Ο Μαντί Καμαρά, είναι για τον Ντιντιέ Σιξ ένα από τα κλειδιά της Εθνικής Γουϊνέας για τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Γουϊνέα δεν έχει μετάσχει ποτέ σε τελική φάση Μουντιάλ. Με τον Ντιντιέ Σιξ να πιστεύει πως μπορούν να το καταφέρουν τώρα, αν και παραμένει δύσκολο. Στα στηρίγματα του ο Μαντί Καμαρά.

Ο διεθνής μέσος είναι μαζί με τον Κεϊτά της Λίβερπουλ και τον Ντιαβαρά της Ρόμα.

Αυτό τόνισε ο εκλέκτορας της Γουϊνέας σε συνέντευξη του στο σάιτ της FIFA.

«Για να τα καταφέρουμε θέλουμε παίκτες που να μας ανεβάζουν επίπεδο. Προς το παρόν τέτοιοι παίκτες είναι μόνο ο Μαντί Καμαρά που ανήκει στον Ολυμπιακό, ο Κεϊτά της Λίβερπουλ και ο Ντιαβαρά της Ρόμα. Δεν έχω παίκτες που να αγωνίζονται στην Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα ή την Μπάγερν», είπε μεταξύ άλλων ο Ντιντιέ Σιξ.

Η Γουϊνέα είναι στον ίδιο όμιλο με το Μαρόκο, την Γουϊνέα Μπισάου και το Σουδάν. Θα πρέπει να τερματίσει στην πρώτη θέση για να περάσει στην 3η φάση των προκριματικών, όπου θα διεκδικήσει το ένα από τα 5 εισιτήρια. Το Μαρόκο είναι φαβορί για την πρώτη θέση. Τα πρώτα παιχνίδια θα γίνουν τέλη Μαίου με αρχές Ιουνίου.

Ο Καμαρά έχει πάρει ήδη κλήση για τα επερχόμενα ματς της Γουϊνέας. Αυτά έχουν να κάνουν με το ντέρμπι κορυφής με το Μάλι, εντός 24 του μήνα. Αλλά και το εκτός με την Ναμίμπια στις 26 του μήνα.

Είναι τα δύο τελευταία ματς της προκριματικής φάσης των ομίλων για την πρόκριση στο Κόπα Άφρικα, όπου η Γουϊνέα κρατάει στο χέρι της το ένα από τα δύο εισιτήρια του ομίλου.

Πηγή: Sportime.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου