ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2021

Γοδίν : «Ρωτήστε τοv Κόντε γιατί έφυγα από την Ίντερ»

Godin: "Ask Conte why I left Inter"

Diego Godin left his implication for his departure from Inter, referring to people with whom he collaborated in the past and especially Conte.

Diego Godin referred to his past with Inter, blaming some of his old collaborators and with Antonio Conte as the biggest recipient. He also referred to the quarrel he had with Zlatan Ibrahimovic, in the match between Milan and Cagliari

The 35-year-old football player mentioned in detail:

For Inter: Why didn't it work? You can ask Marotta, Osilio and especially Conte. "It was the coach's decision to leave, despite the fact that I had a three-year contract."

On his quarrel with Ibrahimovic: "I do not like guys who do not respect, but it was a funny scene. He insulted me in his language and I did the same. It makes sense for this to happen in football.

*** Γοδίν : «Ρωτήστε τοv Κόντε γιατί έφυγα από την Ίντερ»

Ο Ντίεγκο Γοδίν άφησε το υπονοούμενο του για την φυγή του από την Ίντερ, αναφερόμενος σε πρόσωπα με τα οποία συνεργάστηκε στο παρελθόν και κυρίως τον Κόντε.

Ο Ντιέγκο Γοδίν αναφέρθηκε στο παρελθόν του με την Ίντερ, ρίχνοντας την… μπηχτή του σε κάποιους παλιούς συνεργάτες του και με μεγαλύτερο αποδέκτη τον Αντόνιο Κόντε. Παράλληλα αναφέρθηκε και στον καυγά που είχε με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, στον αγώνα της Μίλαν με την Κάλιαρι

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο 35χρονος ποδοσφαιριστής:

Για την Ίντερ: Γιατί δεν λειτούργησε; Μπορείτε να ρωτήσετε τους Μαρότα, Οσίλιο και κυρίως τον Κόντε. Ήταν απόφαση του προπονητή να φύγω, παρά το ότι είχα τριετές συμβόλαιο.»

Για τον καυγά του με τον Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν μου αρέσουν οι τύποι που δεν σέβονται, αλλά ήταν μία αστεία σκηνή. Με πρόσβαλε στην γλώσσα του και εγώ έκανα το ίδιο. Είναι λογικό να συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο.

Πηγή: To10.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου