ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

ΑΕΚ: Αισιοδοξία για Τάνκοβιτς- Το πλάνο για ΠΑΟΚ

AEK: Optimism for Tankovic - The plan for PAOK

Manolo Jimenez is making plans for the match against PAOK, waiting for some returns that will help the team's competitive recovery.

Nelson Oliveira returned to the match against Volos, while Michalis Bakakis, who was protected from the match at Panthessalikos, will also be ready.

However, the Spanish coach will have another return for the match against PAOK. The reason for Muammer Tankovic. The Swedish winger suffered from a fracture and last week his condition was going from good to better.

Tankovic will be judged this week if he will return to normal training rhythms, so that he can at least be on the mission for the game in Thessaloniki.

*** ΑΕΚ: Αισιοδοξία για Τάνκοβιτς- Το πλάνο για ΠΑΟΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, περιμένοντας κάποιες επιστροφές που θα βοηθήσουν στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα επέστρεψε στον αγώνα με τον Βόλο, ενώ έτοιμος θα είναι και ο Μιχάλης Μπακάκης που προφυλάχθηκε από την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό.

Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός θα έχει άλλη μία επιστροφή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς. Ο Σουηδός εξτρέμ ταλαιπωρήθηκε από θλάση και την προηγούμενη εβδομάδα η κατάστασή του πήγαινε από το καλό στο καλύτερο.

Ο Τάνκοβιτς θα κριθεί αυτή την εβδομάδα αν θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, ώστε να προλάβει να είναι τουλάχιστον στην αποστολή για το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: Onsports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου