ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2023

Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Λεβαντόβσκι, χάνει το Clasico με τη Ρεάλ

Barcelona: Wound with Lewandowski, loses the Clasico with Real

Another blow for Barcelona, as after Ansu Fati's injury, Xavi will not have Robert Lewandowski, who was injured in the match against Almeria, available for the Clasico against Real on Thursday (2/3).

Robert Lewandowski felt discomfort after the end of Barcelona's match against Almeria and according to Spanish outlet Relevo he is expected to be out of action for two weeks.

That means the Polish striker will miss Thursday's (2/3) Clasico with Real for the first semi-final of the Copa del Rey.

The publication states that Lewandowski will undergo further tests on Monday (27/2) in order to determine the extent of the problem.

However, problems are mounting for Xavi as Ansu Fati knocked his knee in training on Friday (24/2) and is a doubt.

*** Μπαρτσελόνα: Πλήγμα με Λεβαντόβσκι, χάνει το Clasico με τη Ρεάλ

Νέο πλήγμα για την Μπαρτσελόνα, καθώς μετά τον τραυματισμό του Ανσού Φάτι ο Τσάβι δεν θα έχει στη διάθεσή του για το Clasico με τη Ρεάλ την Πέμπτη (2/3) τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι, που τραυματίστηκε στο ματς με την Αλμερία.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι αισθάνθηκε ενοχλήσεις μετά το τέλος του αγώνα της Μπαρτσελόνα με την Αλμερία και σύμφωνα με την ισπανική Relevo αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Αυτό σημαίνει ότι ο Πολωνός επιθετικός θα απουσιάσει την Πέμπτη (2/3) από το Clasico με τη Ρεάλ για τον πρώτο ημιτελικό του Copa del Rey.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Λεβαντόβσκι θα υποβληθεί τη Δευτέρα (27/2) σε περαιτέρω εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Κάπως έτσι, τα προβλήματα αυξάνονται για τον Τσάβι, καθώς ο Ανσού Φάτι χτύπησε στο γόνατο στην προπόνηση της Παρασκευής (24/2) και είναι αμφίβολος.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου