ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Μπακς: Πλησιάζει η επιστροφή του Κρις Μίντλετον

Bucks: Khris Middleton's return is coming

Middleton is set to return to action against the Lakers on Dec. 3.

The moment when the Middleton-Antetokounmpo duo will join the courts again is not long, with the American preparing for his return on December 3.

Khris Middleton is recovering from hand surgery and as part of his gradual return to the first team has been forced to train with the Herd's affiliate, alongside Alex Antetokounmpo.

According to the tweet of the journalist, Sams Charania, in the match between the Bucks and the Lakers, the "Deer" All-Star may debut for this season.

*** Μπακς: Πλησιάζει η επιστροφή του Κρις Μίντλετον

Ο Μίντλετον ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση στο ματς με τους Λέικερς στις 3 Δεκεμβρίου.

Η στιγμή που το δίδυμο Μίντλετον-Αντετοκούνμπο θα σμίξει ξανά στα παρκέ δεν αργεί άλλο με τον Αμερικανό να ετοιμάζεται για την επιστροφή του στις 3 Δεκεμβρίου.

Ο Κρις Μίντλετον αναρρώνει από την επέμβαση που έκανε στο χέρι του και στο πλαίσιο της σταδιακής  επανένταξης στην πρώτη ομάδα αναγκάστηκε να προπονείται με τη θυγατρική ομάδα των Χερντ, μαζί με τον Άλεξ Αντετοκούνμπο.

Σύμφωνα με το tweet του δημοσιογράφου, Σαμς Τσαράνια, στο ματς των Μπακς με τους Λέικερς ο All-Star των «Ελαφιών» ενδέχεται να ντεμπουτάρει για την εφετινή σεζόν.

Πηγή: Novasports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου