ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Μουντιάλ 2022: Μαροκινός οπαδός έγινε viral γιατί χόρεψε και πανηγύρισε μαζί με τους Σενεγαλέζους

World Cup 2022: Moroccan fan went viral because he danced and celebrated with the Senegalese

A Moroccan fan who danced and celebrated his heart out with Senegalese fans at the match against Ecuador went viral.

The World Cup is indeed the biggest football celebration and football, like sports in general, does not divide people, but unites them and brings them closer.

This is exactly what is reflected in a VIDEO that is making the rounds on the internet and shows a Moroccan fan dancing his heart out with Senegalese before the match against Ecuador, who also found the first to qualify for the knockout phase of the competition .

*** Μουντιάλ 2022: Μαροκινός οπαδός έγινε viral γιατί χόρεψε και πανηγύρισε μαζί με τους Σενεγαλέζους

Viral έγινε ένας Μαροκινός φίλαθλος, ο οποίος χόρεψε και πανηγύρισε με τη ψυχή του με Σενεγαλέζους φιλάθλους στον αγώνα με το Εκουαδόρ.

Το Μουντιάλ πράγματι είναι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή και το ποδόσφαιρο, όπως και γενικότερα ο αθλητισμός, δεν χωρίζει τους ανθρώπους, αλλά τους ενώνει και φέρνει πιο κοντά.

Αυτό ακριβώς αποτυπώνεται και σ' ένα VIDEO που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει έναν Μαροκινό οπαδό να χορεύει με την ψυχή του μαζί με Σενεγαλέζους πριν από την αναμέτρηση με το Εκουαδόρ, που βρήκε και την πρώτη να προκρίνεται στη νοκ-άουτ φάση της διοργάνωσης.

Πηγή: Sport 24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου