ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2022

Τσέλσι: Πέρασε από ιατρικά τον Ενκουνκού για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2023

Chelsea: Passed Nkunku's medical to sign him in the summer of 2023

According to Bild, Chelsea have submitted Christopher Nkunku to a medical in order to proceed with his transfer next summer.

Christian Falk revealed on Twitter that the 24-year-old French striker underwent a medical from the London Blues in September with a view to moving ahead with the transfer next summer.

Leipzig's Christopher Nkunku not only has a contract until 2026 with the German club, but also a release clause of €60m which they don't seem willing to drop.

*** Τσέλσι: Πέρασε από ιατρικά τον Ενκουνκού για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2023

Σύμφωνα με την Bild, η Τσέλσι υπέβαλε σε ιατρικές εξετάσεις τον Κρίστοφερ Ενκουνκού για να προχωρήσει στην μεταγραφή του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Κρίστιαν Φαλκ με ανάρτησή του στο Twitter αποκάλυψε πως ο 24χρονος Γάλλος επιθετικός υποβλήθηκε από ιατρικές εξετάσεις από τους μπλε του Λονδίνου τον Σεπτέμβριο με σκοπό να προχωρήσουν στην μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Κρίστοφερ Ενκουνκού της Λειψίας, όχι μόνο έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026 με την γερμανική ομάδα, αλλά και μία ρήτρα που αγγίζει τα 60 εκατ. ευρώ και από την οποία αυτή δεν φαίνεται να είναι διατεθειμένη να πέσει.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου