ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Μουντιάλ 2022: Η Δανία διαμαρτύρεται κατά του Κατάρ μέσα από τις φανέλες της

World Cup 2022: Denmark protest against Qatar through their jerseys

Denmark is protesting the violation of human rights observed in Qatar through the planning of its appearances.

There are numerous reports of human and labor rights abuses in Qatar, which is soon to host the World Cup.

Denmark, in collaboration with the company that dresses it, is protesting against Qatar, through the design of its appearance. In particular, the details, such as the logo of the Federation, are the same color as the jersey.

"With the Denmark shirt, we want to send a double message. It is not only inspired by Euro 1992, but also a protest against Qatar's violation of human rights. That's why the details of the look are not obvious.

We don't want to be seen in a tournament that has cost thousands of lives. We support the Danish national team, but we don't support Qatar either," explains the design company, among other things.

*** Μουντιάλ 2022: Η Δανία διαμαρτύρεται κατά του Κατάρ μέσα από τις φανέλες της

Η Δανία διαμαρτύρεται για την παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που παρατηρούνται στο Κατάρ μέσα από τον σχεδιασμό των εμφανίσεών της.

Υπάρχει πλήθος αναφορών για καταπάτηση ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων στο Κατάρ, το οποίο σε λίγο καιρό διοργανώνει το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Δανία σε συνεργασία με την εταιρία που την ντύνει διαμαρτύρεται κατά του Κατάρ, μέσα από τον σχεδιασμό της εμφάνισής της. Συγκεκριμένα, οι λεπτομέρειες, όπως το λογότυπο της Ομοσπονδίας, είναι το ίδιο χρώμα με τη φανέλα.

"Με τη φανέλα της Δανίας, θέλουμε να στείλουμε διττό μήνυμα. Δεν είναι εμπνευσμένη μόνο από το Euro του 1992, αλλά και μία διαμαρτυρία κατά του Κατάρ για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Γι' αυτό οι λεπτομέρειες της εμφάνισης δεν είναι εμφανείς.

Δεν θέλουμε να είμαστε ορατοί σε ένα τουρνουά που έχει κοστίσει χιλιάδες ζωές. Στηρίζουμε την εθνική Δανίας, αλλά δεν στηρίζουμε και το Κατάρ" εξηγεί μεταξύ άλλων η σχεδιάστρια εταιρία.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου