ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

Παναθηναϊκός: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Καββαδάς

Panathinaikos: Kavvadas signed for two years

Panathinaikos player for the next two years will be Vassilis Kavvadas who leaves Iraklis for the sake of the "greens".

Vassilis Kavvadas will wear the Panathinaikos jersey for the next two years, leaving Iraklis and Thessaloniki and moving to Athens for the sake of the "greens". Kavvadas has signed his contract with Priftis' team and will be an additional solution for the tall ones, framing Papagiannis and Floyd in the "5" position.

All that remains is the announcement of the Panathinaikos team to formalize their cooperation.

Last season in the Stoiximan Basket League with the Hercules jersey, Kavvadas averaged 12.3 points with 8.9 rebounds and 1 block in 18 games he played and 26:42 minutes per game. In addition, Kavvadas was part of the National Team's mission to the Pre-Olympic Tournament to be held in Victoria, Canada.

*** Παναθηναϊκός: Υπέγραψε για δύο χρόνια ο Καββαδάς

Παίκτης του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Βασίλης Καββαδάς που αφήνει τον Ηρακλή για χάρη των "πρασίνων".

Τη φανέλα του Παναθηναϊκού για τα επόμενα δύο χρόνια θα φοράει ο Βασίλης Καββαδάς που αφήνει τον Ηρακλή και τη Θεσσαλονίκη και μετακομίζει στην Αθήνα για χάρη των "πρασίνων". Ο Καββαδάς έχει υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Πρίφτη και θα αποτελέσει μία επιπλέον λύση στους ψηλούς πλαισιώνοντας τους Παπαγιάννη και Φλόιντ στη θέση "5".

Το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση της ομάδας του Παναθηναϊκού για να επισημοποιηθεί η μεταξύ τους συνεργασία.

Την περασμένη σεζόν στην Stoiximan Basket League με την φανέλα του Ηρακλή, ο Καββαδάς είχε μέσο όρο 12.3 πόντους με 8.9 ριμπάουντ και 1 μπλοκ σε 18 ματς που αγωνίστηκε και σε 26:42 λεπτά συμμετοχής ανά ματς. Επιπλέον ο Καββαδάς ήταν και στην αποστολή της Εθνικής ομάδας στο Προολυμπιακό τουρνουά που διεξήχθει στην πόλη Βικτόρια του Καναδά.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου