ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 31 Ιουλίου 2021

«Με 10 εκατ. ευρώ η Φενέρμπαχτσε παραχωρεί τον Πέλκα»

"Fenerbahce gives Pelkas 10 million euros"

Fenerbahce is ready to listen to proposals for Dimitris Pelkas, which will reach at least 10 million euros.

The 27-year-old midfielder had a great season this year, scoring 7 goals and 8 assists in 32 games for Fenerbahce.

His impressive numbers made several teams interested in his case. Like Rubin Kazan but also Bologna, with the latter even submitting an 8 million euro proposal to the "canaries" to acquire him.

Fener, however, rejected the Italian proposal, as according to the Turkish daily "Sabah", it is willing to listen to proposals, which will reach at least 10 million euros.

*** «Με 10 εκατ. ευρώ η Φενέρμπαχτσε παραχωρεί τον Πέλκα»

Η Φενέρμπαχτσε είναι διατεθειμένη να ακούσεις προτάσεις για τον Δημήτρη Πέλκας, οι οποίες να αγγίζουν τουλάχιστον τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε μία εξαιρετική σεζόν φέτος, έχοντας 7 γκολ και 8 ασίστ σε 32 ματς, με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε.

Τα εντυπωσιακά του νούμερα, έκαναν αρκετές ομάδες να ενδιαφερθούν για την περίπτωση του. Οπως η Ρουμπίν Καζάν αλλά και η Μπολόνια, με την τελευταία μάλιστα να καταθέτει και 8 εκατομμύρια ευρώ πρόταση στα «καναρίνια» για να τον αποκτήσει.

Η Φενέρ όμως αρνήθηκε την πρόταση των Ιταλών, καθώς σύμφωνα με την καθημερινή εφημερίδα της Τουρκίας «Sabah», είναι διατεθειμένη να ακούσει προτάσεις, οι οποίες τουλάχιστον θα φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου