ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020

Παναθηναϊκός: Το παλεύει ο Διούδης ενόψει Αστέρα- Όλο και πιο αμφίβολη η συμμετοχή Μαουρίσιο

Panathinaikos: Dioudis is fighting for Astera - Mauricio's participation is becoming more and more doubtful

Socrates Dioudis underwent treatment today and is fighting to be ready for the match with Asteras Tripolis.

Mauricio - Savier are absent with permission, with the presence of the Brazilian in Sunday 's match becoming more and more doubtful.

Panathinaikos continued its preparations for the match against Asteras on the Avenue on Sunday. And today Mauricio, Savier and Conan were absent on leave.

As the days go by and the Brazilian does not return, the more doubtful his participation in the match with the team from Tripoli becomes.

At the same time, Socrates Dioudis continues the treatment he is doing in the middle and is doing a road race to be ready for the next crucial match. Of course, Kourbelis also underwent treatment, who is running to catch up with the game against AEL.

Karagiannis (tendonitis in the patella) did an individual program, Beck.

During the training session, the Panathinaikos players played double throughout the field for over 45 minutes, after the initial warm-up and ball movement exercises.

Next workout in the afternoon at 5 p.m.

*** Παναθηναϊκός: Το παλεύει ο Διούδης ενόψει Αστέρα- Όλο και πιο αμφίβολη η συμμετοχή Μαουρίσιο

Ο Σωκράτης Διούδης έκανε θεραπεία σήμερα και παλεύει για να είναι έτοιμος στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Απόντες με άδεια οι Μαουρίσιο - Σαβιέρ, με την παρουσία του Βραζιλιάνου στο ματς της Κυριακής να γίνεται όλο και πιο αμφίβολη.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Αστέρα στη Λεωφόρο την Κυριακή.  Και σήμερα απόντες με άδεια ήταν οι Μαουρίσιο, Σαβιέρ και Κόναν.

Όσο περνούν οι μέρες και ο Βραζιλιάνος δεν επιστρέφει, τόσο πιο αμφίβολη γίνεται η συμμετοχή του στην αναμέτρηση με την ομάδα της Τρίπολης. 

Την ίδια στιγμή, ο Σωκράτης Διούδης συνεχίζει την θεραπεία που κάνει στη μέση του και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος ενόψει της προσεχούς κρίσιμης αναμέτρησης. Φυσικά θεραπεία έκανε και ο Κουρμπέλης, ο οποίος τρέχει για να προλάβει το παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Καραγιάννης (τενοντίτιδα στην επιγονατίδα), Μπεκ.

Στα της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έπαιξαν διπλό σε όλο το γήπεδο για πάνω από 45 λεπτά, μετά την αρχική προθέρμανση και τις ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας.

Επόμενη προπόνηση το απόγευμα στις 5 μ.μ.

Πηγή: SDNA.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου