ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Επικρατέστερος αντι-Έμερι ο Λιούνγκμπεργκ

Emery's dominant replacement is Lungberg

At the exit door from Arsenal is Emery, with Freddy Lungberg, the K-23 coach, likely to succeed him.


Arsenal's disappointing image has not changed much, as the Londoners have also been beaten by Eintracht Frankfurt 2-1, with the Emirates crowd boasting. This was the seventh consecutive game without a win for the Canaries.

Team leaders are expected to have a meeting within the day, in which they are likely to decide on the removal of Unai Emery.

Leading the way at the moment is the team's veteran ace, Freddy Lungberg, who is a member of the Spanish technical staff after being promoted to K-23 team in the summer.

The former ace has, according to English media, the liking of both players and managers, making him a favorite on the bench.
===Επικρατέστερος αντι-Έμερι ο Λιούνγκμπεργκ

Στην πόρτα της εξόδου από την Άρσεναλ βρίσκεται ο Έμερι, με τον Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, προπονητή της Κ-23, να είναι ο πιθανότερος να τον διαδεχθεί.

Η απογοητευτική εικόνα της Άρσεναλ δεν αλλάζει με τίποτα, αφού οι Λονδρέζοι ηττήθηκαν και από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στην έδρα τους με 2-1, με τον κόσμο στο «Emirates» να αποδοκιμάζει. Αυτό ήταν το έβδομο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη για τους «Κανονιέρηδες».

Οι διοικούντες της ομάδας αναμένεται να έχουν συνάντηση εντός της ημέρας, στην οποία είναι πολύ πιθανό να αποφασίσουν την απομάκρυνση του Ουνάι Έμερι.

Επικρατέστερος να τον αντικαταστήσει αυτή τη στιγμή είναι ο παλαίμαχος άσος της ομάδας, Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, ο οποίος είναι μέλος του τεχνικού επιτελείου του Ισπανού, αφού προβιβάστηκε το καλοκαίρι από την ομάδα Κ-23.

Ο Σουηδός πρώην άσος έχει, σύμφωνα με αγγλικά μέσα, τη συμπάθεια τόσο των παικτών όσο και των διοικούντων, κάτι που τον καθιστά φαβορί για τον πάγκο.
Πηγή: Σπορ FM

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου