ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

AEK: Σε συζητήσεις με τη Μάλαγα για την πώληση του Μοράν

AEK: In talks with Malaga about the sale of Moran

Erik Moran is not counted by Marinos Ouzounidis in AEK and Malaga is a possible destination for the Spanish medium.


Moraine was not included in the AOX / Kissamos Cup match mission and it is clear that he is not in the mood of Marinos Ouzounidis.

Malaga's interest in the AEK Spanish midfielder is confirmed by the Iberian and Desmarque to emphasize that Moran's name has fallen to the table for the Segunda Division club that is fighting this season for the rise.

Malaga is in contact with AEK, as the Spaniards add, with Moran being positive on his move to the Andalusian team, as he will be given the opportunity to return to his home country in addition to his longest participation.

Moran's contract with AEK expires in the summer of 2021, but once he is no longer in the options of the black-and-white rosters, AEK will try to put some money in his coffers from his possible concession.
===AEK: Σε συζητήσεις με τη Μάλαγα για την πώληση του Μοράν

Ο Έρικ Μοράν δεν υπολογίζεται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην ΑΕΚ και η Μάλαγα είναι ένας πιθανός προορισμός για τον Ισπανό μέσο.

Ο Μοράν δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη.

Το ενδιαφέρον από τη Μάλαγα για τον Ισπανό μέσο της ΑΕΚ επιβεβαιώνεται και από την Ιβηρική με την Desmarque να τονίζει ότι το όνομα του Μοράν έχει πέσει στο τραπέζι για τον σύλλογο της Segunda Division, που παλεύει τη φετινή σεζόν για την άνοδο.

Η Μάλαγα βρίσκεται σε επαφές με την ΑΕΚ, όπως προσθέτουν οι Ισπανοί, με τον Μοράν να είναι θετικός στη μετακίνησή του στην ομάδα της Ανδαλουσίας, καθώς εκτός από τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής, θα του δοθεί και η δυνατότητα να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Το συμβόλαιο του Μοράν με την ΑΕΚ λήγει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο από τη στιγμή που δεν βρίσκεται πλέον μέσα στις επιλογές στο κιτρινόμαυρο ρόστερ, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να βάλει κάποιο ποσό στα ταμεία της από την πιθανή παραχώρησή του.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου