ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018

Χαμός στην Κροατία! Έδιωξε τον Κάλινιτς από την αποστολή ο ομοσπονδιακός τεχνικός

Article CoverSmiling in Croatia! He expelled Kalinic from the mission by the federal technician

Apart from Croatian national team for the rest of the World Cup, Nikolai Kalinic came after the decision of federal technician Zlatko Dalsic.


As the country's media broadcast, there has been a turmoil in the last few hours as Dalitic has decided he can not have Milan's 30-year-old striker after his refusal to change the game with Nigeria at the opening of the group stage.

Kalinic allegedly pleaded in the middle, and that was the reason he did not comply with his coach's order.

The issue is expected to clear up Monday as Dulic is due to give a press conference at noon.
===Χαμός στην Κροατία! Έδιωξε τον Κάλινιτς από την αποστολή ο ομοσπονδιακός τεχνικός

Εκτός της εθνικής ομάδας της Κροατίας για το υπόλοιπο του Μουντιάλ τέθηκε ο Νίκολα Κάλινιτς μετά την απόφαση του ομοσπονδιακού τεχνικού Ζλάτκο Ντάλιτς. 

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας, επικρατεί αναβρασμός τις τελευταίες ώρες καθώς ο Ντάλιτς έκρινε ότι δεν μπορεί να έχει στη διάθεσή του τον 30χρονο επιθετικό της Μίλαν, μετά την άρνησή του να μπει αλλαγή στο παιχνίδι με τη Νιγηρία στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων. 

Ο Κάλινιτς φέρεται να επικαλέσθηκε ενοχλήσεις στη μέση και αυτός ήταν ο λόγος που δεν συμμορφώθηκε με την εντολή του προπονητή του. 


Το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της Δευτέρας καθώς πρόκειται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι ο Ντάλιτς. 
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου