ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Ζήτησε να αποχωρήσει από την Παρί ο Νεϊμάρ

Article CoverHe asked to leave Neimar of Paris

To leave Paris Saint-Germain after the World Cup is reportedly asked for a communication with Neamr Al-Kelafi in Neimar.


The "air" remains the future of Neimar in the new season, one year after his transfer from Barcelona to Paris Saint-Germain.

According to a Spanish television show, Chiringuito, the Brazilian superstar reportedly spoke with Al-Kelafi where he also told him his desire to leave Paris as he does not feel well.

If that happens then the road to Real opens, which lurks to make her own the player whom he has approached from the time he was in Brazil and made his healing.

However, any developments with regard to the issue of Neimar are expected to take place after the World Cup of Russia and its obligations to the "selective".
====Ζήτησε να αποχωρήσει από την Παρί ο Νεϊμάρ

Να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο φέρεται να ζήτησε σε επικοινωνία που είχε με τον Νασέρ Αλ-Κελαϊφί ο Νεϊμάρ.

Στον «αέρα» παραμένει το μέλλον του Νεϊμάρ όσον αφορά την νέα αγωνιστική περίοδο , ένα χρόνο μετά την μεταγραφή του από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με ισπανική τηλεοπτική εκπομπή Chiringuito ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ φέρεται να μίλησε με τον Αλ- Κελαϊφί όπου και του έκανε γνωστή την επιθυμία του να φύγει από την Παρί καθώς δεν νιώθει καλά.

Σε περίπτωση που κάτι τέτοιο συμβεί τότε ανοίγει ο δρόμος για την Ρεάλ, η οποία καραδοκεί για να κάνει δικό της τον παίκτη τον οποίο και έχει προσεγγίσει από το διάστημα που αυτός βρισκόταν στην Βραζιλία και έκανε την αποθεραπεία του.


Ωστόσο οι όποιες εξελίξεις όσον αφορά το θέμα του Νεϊμάρ αναμένεται να υπάρξουν μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και των υποχρεώσεων που έχει με την «σελεσάο».
Πηγή: SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου