ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Ετοιμάζεται για ΑΕΚ ο Ομάρ, παραμένει στην έξοδο ο Φιγκέιρας

Preparing for AEK Omar, remains at the output Figueira

Omar is gearing up to get back to Olympiacos while all the information from Portugal is in favor of Ferguson's immediate departure for Braga.


 Omer is preparing for AEK, but Figueira remains at the exit
Omar Elabdelawi seems to have entered the final line of his return to the basic shape of Olympiakos. Everything shows that with AEK the Norwegian will again take his place at the right end of Olympiacos defense.

On the other hand, Figueira, who has appeared for a few days with Braga, remains ... fleeting, according to the Portuguese. From Olympiakos, however, there is no final confirmation of the issue of Figueira, which, according to Garcia, was about to clear the landscape this Monday.
===Ετοιμάζεται για ΑΕΚ ο Ομάρ, παραμένει στην έξοδο ο Φιγκέιρας

Ο Ομάρ ετοιμάζεται για να πάρει ξανά θέση βασικού στον Ολυμπιακό την ώρα που όλες οι πληροφορίες από την Πορτογαλία εμμένουν σε άμεση αποχώρηση του Φιγκέιρας για την Μπράγκα.

 Ετοιμάζεται για ΑΕΚ ο Ομάρ, παραμένει στην έξοδο ο Φιγκέιρας
Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί φαίνεται πως έχει μπει για τα καλά στην τελική ευθεία της επανόδου του στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού. Όλα δείχνουν πως με την ΑΕΚ ο Νορβηγός θα πάρει ξανά την θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. 

Από την άλλη ο Φιγκέιρας που εδώ και μέρες εμφανίζεται να τα έχει βρει με την Μπράγκα παραμένει... φευγάτος σύμφωνα με τους Πορτογάλους. Από τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει πάντως τελική επιβεβαίωση για το θέμα Φιγκέιρας, που σύμφωνα με τον Γκαρθία επρόκειτο να ξεκαθαρίσει το τοπίο σήμερα Δευτέρα.
Πηγή: Gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου