ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Επίσημο: Παίκτες του Παναθηναϊκού οι Κάτσε και Μυστακίδης

Official: Players of Panathinaikos are Kace and Mystakidis

PAOK officially announced the allocation of Mystakidis and Kace to Panathinaikos.
The first as a borrower and the second with the right to buy from the "clover" in the summer.

From PAOK and not from Panathinaikos, the official announcement of the concession of Mystakides and Katsis came first in the clover as borrowers until the summer.

The Thessaloniki team issued an official announcement stating the terms of the two players' concessions. Mystakidis will only come as a borrower and will return to PAOK in the summer and Panathinaikos will have the right to buy him in the summer of 2018 for Katsas.

PAOK's announcement reads:

"PAOK announces his agreement with Panathinaikos for the transfer of Yiannis Mystakides, Ergo Katshe, while Mystakidis will play in the green as a loan until the end of the current season. Panathinaikos retains the right to buy the player in the summer of 2018 ".
===Επίσημο: Παίκτες του Παναθηναϊκού οι Κάτσε και Μυστακίδης

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε και επίσημα την παραχώρηση των Μυστακίδη και Κάτσε στον Παναθηναϊκό. Τον πρώτο ως δανεικό και τον δεύτερο με δικαίωμα αγοράς από το "τριφύλλι" το καλοκαίρι.

Από τον ΠΑΟΚ και όχι τον Παναθηναϊκό ήρθε πρώτα η επίσημη ανακοίνωση της παραχώρησης των Μυστακίδη και Κάτσε στο τριφύλλι ως δανεικούς μέχρι το καλοκαίρι.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τους όρους της παραχώρησης των δυο ποδοσφαιριστών. Ο Μυστακίδης θα έρθει μόνο ως δανεικός και θα επιστρέψει το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ ενώ για τον Κάτσε ο Παναθηναϊκός θα έχει δικαίωμα να τον αγοράσει το καλοκαίρι του 2018.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Ο ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό για την παραχώρηση των Γιάννη Μυστακίδη, Εργκούς Κάτσε. Ο Μυστακίδης θ’ αγωνιστεί στους πράσινους ως δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Με τη μορφή δανεισμού είναι και η μεταγραφή του Κάτσε, με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί το δικαίωμα ν’ αγοράσει τον παίκτη το καλοκαίρι του 2018".
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου