ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2024

Η επική απάντηση του Μέσι σε πιτσιρικά που του πρότεινε νέο πανηγυρισμό: "Είσαι τρελός"

Messi's epic response to boos who offered him a new celebration: "You're crazy"

A kid asked Lionel Messi to celebrate the next time he scores in a special way, with the Argentine superstar laughing it off.

An unexpected request was received by Lionel Messi from a kid in Miami, who asked him to copy the celebration that he will show him.

The little boy, when he saw the Argentine superstar, said to him: "If you score, will you celebrate like me?". Messi asked him what the celebration was, with him playfully pointing and the world champion bursting into laughter.

In fact, the Argentine replied: "You are crazy", with the VIDEO going viral on social media.

*** Η επική απάντηση του Μέσι σε πιτσιρικά που του πρότεινε νέο πανηγυρισμό: "Είσαι τρελός"

Ένας πιτσιρικάς ζήτησε από τον Λιονέλ Μέσι να πανηγυρίσει την επόμενη φορά που θα σκοράρει με έναν ιδιαίτερο τρόπο, με τον Αργεντινό σούπερ σταρ να βάζει τα γέλια.

Ένα απρόσμενο αίτημα δέχθηκε ο Λιονέλ Μέσι από έναν πιτσιρικά στο Μαϊάμι, ο οποίος του ζήτησε να αντιγράψει τον πανηγυρισμό που θα του δείξει.

Ο μικρός, όταν είδε τον Αργεντινό σούπερ σταρ, του είπε: "Αν σκοράρεις, θα πανηγυρίσεις όπως εγώ;". Ο Μέσι τον ρώτησε ποιος είναι ο πανηγυρισμός, με τον πιτσιρικά να του δείχνει και τον παγκόσμιο πρωταθλητή να ξεσπά σε γέλια.

Μάλιστα, ο Αργεντινός τού απάντησε: "Είσαι τρελός", με το VIDEO να γίνεται viral στα social media.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου