ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2024

Συναγερμός στην Ρεάλ με Καρβαχάλ - Φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο!

Real alert with Carvajal - Fears of serious knee damage!

There has been intense concern in the Real Madrid camp with what appears to be a serious injury suffered by Dani Carvajal against Villarreal.

With the score at 2-0 and the match virtually "off" in stoppage time, the Spanish full-back collided with Jeremy Pino in an attempt to claim the ball and fell to the pitch in a thrashing.

Characteristically, Carvajal's screams were broadcast on television, with Madrid's medical staff immediately rushing to give him first aid.

Carvajal realized the seriousness of his injury early on and burst into tears as he left the pitch on a stretcher after being unable to walk and with fears of serious knee damage...

*** Συναγερμός στην Ρεάλ με Καρβαχάλ - Φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο!

Έντονη ανησυχία έχει προκληθεί στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης με τον σοβαρό -κατά τα φαινόμενα- τραυματισμό που υπέστη ο Ντάνι Καρβαχάλ στην αναμέτρηση με την Βιγιαρεάλ.

Με το σκορ στο 2-0 και το ματς ουσιαστικά να έχει «σβήσει» στις καθυστερήσεις, ο Ισπανός μπακ συγκρούστηκε με τον Γέρεμι Πίνο σε προσπάθεια διεκδίκησης της μπάλας και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο σφαδάζοντας.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι κραυγές του Καρβαχάλ πέρασαν στην τηλεοπτική μετάδοση, με το ιατρικό επιτελείο των Μαδριλένων να σπεύδει άμεσα για να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.

Ο Καρβαχάλ αντιλήφθηκε από την αρχή την σοβαρότητα του τραυματισμού του και έβαλε τα κλάματα, ενώ αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο, αφού δεν ήταν σε θέση να περπατήσει και εκφράζονται φόβοι για σοβαρή ζημιά στο γόνατο...

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου