ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Πέλικανς: Νοκ άουτ για 4-6 εβδομάδες ο Ντεζούντε Μάρεϊ

Pelicans: Dejude Murray out for 4-6 weeks

Dejude Murray underwent surgery on a fractured left hand, keeping him out for the next 4-6 weeks.

The Pelicans will be without the services of Dejude Murray for the next four to six weeks.

According to what ESPN reports, the American guard underwent successful surgery for the fracture he suffered in his left hand, as a result of which he was knocked out for the next 1.5 months from the games in New Orleans.

The 28-year-old ace, acquired in a trade from the Hawks this summer, was injured during the Pelicans' opening 123-111 victory over the Bulls, but still managed to fill his statistics with 14 points, 10 rebounds and 8 assists. .

*** Πέλικανς: Νοκ άουτ για 4-6 εβδομάδες ο Ντεζούντε Μάρεϊ

Ο Ντεζούντε Μάρεϊ υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση για το κάταγμα που υπέστη στον αριστερό του χέρι, με αποτέλεσμα να μείνει στα «πιτς» για τις επόμενες 4 με 6 εβδομάδες.

Τις υπηρεσίες του Ντεζούντε Μάρεϊ για τις επόμενες τέσσερις με έξι εβδομάδες θα στερηθούν οι Πέλικανς.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ESPN, ο Αμερικανός γκαρντ υπεβλήθη σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για το κάταγμα που υπέστη στον αριστερό του χέρι, με αποτέλεσμα να τεθεί νοκ άουτ για τον επόμενο 1,5 μήνα από τα παιχνίδια της Νέας Ορλεάνης.

Ο 28χρονος άσος, που αποκτήθηκε με ανταλλαγή από τους Χοκς το φετινό καλοκαίρι, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας των Πέλικανς και της νίκης με 123-111 επί των Μπουλς, προλαβαίνοντας πάντως να γεμίσει την στατιστική του με 14 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ.

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου