ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2024

Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήριά του για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Olympiacos: Its tickets for the match against Asteras in Tripoli are sold out

The tickets bought by Olympiacos for the match against Asteras Aktor on Sunday were sold out, with the crowd once again showing their will to support the team.

"Wings" were the tickets secured by Olympiacos for Sunday's game (27/10-17:00) against Asteras Aktor in Tripoli for the 9th matchday of the Stoiximan Superleague.

The great fervor shown by the world of the "red and whites" to be on the side of the team once again led to the exhaustion of the tickets that the Piraeus had bought for this match, which reached 3.5 thousand.

We remind you that in yesterday's (24/10) Olympiacos game against Malmo in Sweden, 1,500 fans of the team were there.

*** Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήριά του για τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη

Τα εισιτήρια που πήρε ο Ολυμπιακός για το ματς με τον Αστέρα Aktor την Κυριακή εξαντλήθηκαν, με τον κόσμο να δείχνει ακόμη μία φορά την θέλησή του να στηρίξει την ομάδα.

«Φτερά» έκαναν τα εισιτήρια που εξασφάλισε ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι της Κυριακής (27/10-17:00) κόντρα στον Αστέρα Aktor στην Τρίπολη για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Superleague.

Η μεγάλη ζέση που έδειξε ο κόσμος των «ερυθρολεύκων» για να βρεθεί εκ νέου στο πλευρό της ομάδας οδήγησε στην εξάντληση των εισιτηρίων που είχαν πάρει οι Πειραιώτες για το ματς αυτό, τα οποία έφτασαν τα 3,5 χιλ.

Υπενθυμίζουμε πως στο χθεσινό (24/10) παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μάλμε στην Σουηδία βρέθηκαν εκεί 1.500 φίλαθλοι της ομάδας.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου