ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2024

Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Μαξ

Panathinaikos: Max is sprained

Panathinaikos continued its preparation for the game against AEK, with Philip Max, who had problems yesterday, having finally suffered a sprain and receiving treatment.

The discomfort Philip Max felt yesterday in his ankle was from a sprain he suffered and which effectively prevented him from following today's training, with the German full-back receiving treatment and his participation in the team for the match against AEK. in case Panathinaikos coach Diego Alonso wanted something like that, it is extremely doubtful.

From then on, the preparation for the Sunday (29/09-21:30) away derby with "Enos" continued normally. The program started with a warm-up and continued with ball circulation exercises and tactics.

*** Παναθηναϊκός: Διάστρεμμα ο Μαξ

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την ΑΕΚ, με τον Φίλιπ Μαξ, που είχε χθες ενοχλήσεις, να έχει πάθει τελικά διάστρεμμα και να κάνει θεραπεία.

Οι ενοχλήσεις που ένιωσε χθες ο Φίλιπ Μαξ στην ποδοκνημική ήταν από ένα διάστρεμμα το οποίο έχει υποστεί και που ουσιαστικά τον εμπόδισε να ακολουθήσει και την σημερινή προπόνηση, με τον Γερμανό μπακ να κάνει θεραπεία και την συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΚ, σε περίπτωση που επιθυμούσε κάτι τέτοιο ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο, να είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Από κει και πέρα η προετοιμασία για το Κυριακάτικο (29/09-21:30) εκτός έδρας ντέρμπι με την «Ένωση» συνεχίστηκε κανονικά. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και συνεχίστηκε με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και τακτική.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου