ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Φοφανά έκλεισε στην Γκεζτέπε

Fofana closed in Geztepe

According to Fabrizio Romano, David Datro Fofana will continue his career in Turkey, specifically in Göztepe.

AEK tried until the last day of the transfers to complete the transfer of David Datro Fofana from Chelsea, however the obstacles were not overcome in the end, with the case finally leading to a wreck.

So Fofana did not take the plane to Greece, but he will move somewhere nearby, specifically to Smyrna. The 21-year-old Ivorian striker will continue his career at Geztepe.

Fabrizio Romano announced that Chelsea reached an agreement with the Turkish team for the player's loan. The deal includes a purchase option, while the Blues retain the right to bring him back to London from January 1, 2025.

*** Ο Φοφανά έκλεισε στην Γκεζτέπε

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Νταβίντ Ντατρό Φοφανά θα συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Γκεζτέπε.

Η ΑΕΚ προσπάθησε μέχρι και την τελευταία ημέρα των μεταγραφών να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Νταβίντ Ντατρό Φοφανά από την Τσέλσι, ωστόσο τα εμπόδια τελικά δεν ξεπεράστηκαν, με την υπόθεση εν τέλει να οδηγείται σε ναυάγιο.

Ο Φοφανά δεν πήρε λοιπόν το αεροπλάνο για την Ελλάδα, ωστόσο θα μετακομίσει κάπου κοντά και συγκεκριμένα στην Σμύρνη. Ο 21χρονος Ιβοριανός επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Γκεζτέπε.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο γνωστοποίησε, πως η Τσέλσι τα βρήκε με την τουρκική ομάδα για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Το deal περιλαμβάνει οψιόν αγοράς, ενώ οι μπλε διατηρούν δικαίωμα να τον φέρουν πίσω στο Λονδίνο από την 1η Ιανουαρίου του 2025.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου