ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2024

Αστέρας Aktor: Έφτασε και υπογράφει ο Μακελελέ

Asteras Aktor: Makelele has arrived and is signing

Claude Makelele came to Greece today to take over Asteras Aktor.

Claude Makelele has been in Greece since noon, today he will sign his contract with Asteras Aktor, tomorrow he will get a first taste of the team, watching the game with Atromitos, and from Sunday he will start work.

The 51-year-old French coach, with a huge football career, has found everything with the Arkades for a 1+1 year contract, having been convinced by the project presented to him by the management. Makelele will also bring two partners with him, the experienced Nigel Gibbs and Raphael Favre.

*** Αστέρας Aktor: Έφτασε και υπογράφει ο Μακελελέ

Ο Κλοντ Μακελελέ ήρθε σήμερα στην Ελλάδα για να αναλάβει τον Αστέρα Aktor.

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το μεσημέρι ο Κλοντ Μακελελέ, ο οποίος σήμερα θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Αστέρα Aktor, αύριο θα πάρει μια πρώτη γεύση από την ομάδα, παρακολουθώντας το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και από την Κυριακή θα πιάσει δουλειά.

Ο 51χρονος Γάλλος τεχνικός, με την τεράστια ποδοσφαιρική καριέρα, τα έχει βρει σε όλα με τους  Αρκάδες για συμβόλαιο 1+1 χρόνια, έχοντας πειστεί από το πρότζεκτ που του παρουσίασε η διοίκηση. Ο Μακελελέ θα φέρει και δύο συνεργάτες μαζί του, τον έμπειρο Νάιτζελ Γκιμπς και τον Ραφαέλ Φεβρ.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου