ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Ολυμπιακός: Με Ιμπόρα η εντεκάδα κόντρα στην Άστον Βίλα

Olympiacos: With Ibora the eleven against Aston Villa

The Olympiakos line-up for the match against Aston Villa has been announced, with Vithente Ibora in the starting line-up.

Olympiacos are hosted by Aston Villa at Villa Park and want to take the first step to reach the Conference League grand final.

Jose Luis Medilibar announced the eleven of Olympiakos, where in a 4-3-3 formation, he will start with Tzolakis in the center and Ortega, Carmo, Retso and Rodinei in the defense four.

In the midfield, Ese will start with Ibora and Ciquinio, while Fortounis will be at the ends of the attack with Podence. Finally, El Kabi will be at the top of the attack.

*** Ολυμπιακός: Με Ιμπόρα η εντεκάδα κόντρα στην Άστον Βίλα

Γνωστή έγινε η εντεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση κόντρα στην Άστον Βίλα, με τον Βιθέντε Ιμπόρα να είναι στο βασικό σχήμα.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Άστον Βίλα στο Villa Park και θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Conference League.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την εντεκάδα του Ολυμπιακού, όπου σε σχηματισμό 4-3-3, θα ξεκινήσει με τον Τζολάκη στην έστια και τους Ορτέγα, Κάρμο, Ρέτσο και Ροντινέι στην τετράδα της άμυνας.

Στη μεσαία γραμμή θα ξεκινήσει ο Έσε με τον Ιμπόρα και τον Τσικίνιο, ενώ ο Φορτούνης θα είναι στα άκρα της επίθεσης με τον Ποντένσε. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ο Ελ Καμπί.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου