ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 9 Μαΐου 2024

Τσιτσιπάς: Έμαθε αντίπαλο στο μονό, ξεκινά με διπλό στη Ρώμη

Tsitsipas: Learned opponent in singles, starts with doubles in Rome

The German Jan-Leonard Struff will be the first opponent for Stefanos Tsitsipas at the Rome Masters, a doubles premiere for the Greek tennis player.

Stefanos Tsitsipas has learned his first opponent at the Rome Masters, it will be the German Jan-Leonard Struff, in a match for the 2nd round, which will take place on Saturday (`11/5).

Struff on Thursday night (9/5) defeated Argentina's Pedro Katsin 6-4, 6-4 to find himself on the road to Tsitsipas. It will be the 7th time that the two players will face each other on the tour, with the score at 3-3.

Their last meeting was last year at the Madrid Masters, with Struff winning 2-1 sets to advance to the quarter-finals. Tsitsipas last won in Vienna in 2020, also in three sets.

In the meantime, Tsitsipas opens his presence in the tournament from doubles. With fellow Dutchman, Robin Haase, they will face Wesley Koolhoff (Netherlands) / Nikola Metkic (Croatia) in the 1st round, in a match that will take place at noon on Friday (10/5, 12:00) on court 2.

*** Τσιτσιπάς: Έμαθε αντίπαλο στο μονό, ξεκινά με διπλό στη Ρώμη

Ο Γερμανός Γιάν-Λέναρντ Στρουφ θα είναι ο πρώτος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο Masters της Ρώμης, πρεμιέρα στο διπλό για τον Έλληνα τενίστα.

Ο Στέφανος Tσιτσιπάς έμαθε τον πρώτο του αντίπαλο στο Masters της Ρώμης, θα είναι ο Γερμανός Γιάν-Λέναρντ Στρουφ, σε αγώνα για τον 2ο γύρο, που θα γίνει το Σάββατο (`11/5).

Ο Στρουφ το βράδυ της Πέμπτης (9/5) νίκησε τον Αργεντινό, Πέδρο Κατσίν με 6-4, 6-4 για να βρεθεί στον δρόμο του Τσιτσιπά. Θα είναι η 7η φορά που οι δυο παίκτες θα αναμετρηθούν στο tour, με το σκορ να είναι στο 3-3.

Η τελευταία τους συνάντηση έγινε πέρυσι στο Masters της Μαδρίτης, με τον Στρουφ να επικρατεί με 2-1 σετ και να περνά στα προημιτελικά. Ο Τσιτσιπάς νίκησε για τελευταία φορά στη Βιέννη, το 2020, επίσης στα τρία σετ.

Στο μεταξύ ο Τσιτσιπάς ανοίγει την παρουσία του στο τουρνουά από το διπλό. Με συμπαίκτη τον Ολλανδό, Ρόμπιν Χάασε θα αντιμετωπίσουν για τον 1ο γύρο τους Γουέσλεϊ Κουλχόφ (Ολλανδία) / Νίκολα Μέτκιτς (Κροατία), σε ένα παιχνίδι που θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής (10/5, 12:00) στο court 2.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου