ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024

Ο Άρης συμφώνησε με τον Ανσαριφάρντ ως το τέλος της σεζόν

Aris agreed with Ansarifard until the end of the season

Karim Ansarifard is set to return to Greece for Aris, with the Thessaloniki club agreeing a contract with the Iranian forward until the end of the season with an option to renew for another year.

Aris is particularly active in the finale of the winter transfer window and the latest proof is in the name of Karim Ansarifard (33 years old, 1.85m) with the yellows coming to a definitive agreement with the experienced forward to strengthen them until the end of this season and to retain the right to renew the partnership with him for another year.

Ansarifard is currently participating with his country's representative group in the Asian Cup and as soon as he completes his presence there he will get on the plane to come to Greece, with the deal between the two sides expected to take shape within of the day.

It is noted that the 33-year-old forward has been playing in Omonia since 2022 (4 goals in 34 appearances), with Aris expected to be his fourth consecutive team in Greece after his presence in Panionio, Olympiakos and AEK.

*** Ο Άρης συμφώνησε με τον Ανσαριφάρντ ως το τέλος της σεζόν

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Άρη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έρχεται σε συμφωνία με τον Ιρανό φορ για συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν έχοντας οψιόν ανανέωσης για ακόμη έναν χρόνο.

Ο Άρης είναι ιδιαίτερα δραστήριος στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και η τελευταία απόδειξη ακούει στο όνομα Καρίμ Ανσαριφάρντ (33 ετών, 1.85μ) με τους κίτρινους να έρχονται σε οριστική συμφωνία με τον έμπειρο φορ για να τους ενισχύσει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν και να διατηρούν το δικαίωμα να ανανεώσουν τη συνεργασία μαζί του για ακόμη έναν χρόνο.

Αυτή τη στιγμή ο Ανσαριφάρντ συμμετέχει με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του στο Κύπελλο Ασίας και με το που ολοκληρώσει την παρουσία του εκεί θα μπει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα, με το deal μεταξύ των δύο πλευρών να αναμένεται να πάρει σάρκα και οστά εντός της ημέρας.

Σημειώνεται πως ο 33χρονος φορ αγωνιζόταν από το 2022 στην Ομόνοια (4 γκολ σε 34 συμεμτοχές), με τον Άρη να αναμένεται να αποτελέσει την τέταρτη κατά σειρά ομάδα του στην Ελλάδα μετά από την παρουσία του σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό και ΑΕΚ.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου