ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Επιστρέφει στη Ροζάριο Σεντράλ ο Ντι Μαρία το καλοκαίρι

Di Maria returns to Rosario Central in the summer

In the summer Angel Di Maria is expected to return to Rosario Central to close his career.

Angel Di Maria will return to the team that promoted him in the summer to end his career, according to Record.

The 35-year-old midfielder left Juventus in the summer and chose to wear the Benfica shirt again, returning to the Portuguese league. The famous midfielder signed a contract until June 2024 with the Portuguese champions and at the end of the season he has decided to return to the first team of his professional career.

The world champion with Argentina played at Rosario Central from 2005 to 2007 before moving to Europe following an illustrious career at Benfica, Manchester United, Paris Saint-Germain and Juventus.

*** Επιστρέφει στη Ροζάριο Σεντράλ ο Ντι Μαρία το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι ο Άνχελ Ντι Μαρία αναμένεται να επιστρέψει στη Ροζάριο Σεντράλ για να κλείσει την καριέρα του.

Στην ομάδα που τον ανέδειξε θα επιστρέψει το καλοκαίρι για να κλείσει την καριέρα του ο Άνχελ Ντι Μαρία, σύμφωνα με την Record.

Ο 35χρονος μεσοεπιθετικός έφυγε το καλοκαίρι από τη Γιουβέντους και επέλεξε να φορέσει ξανά τη φανέλα της Μπενφίκα επιστρέφοντας στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Ο διάσημος μεσοεπιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 με την πρωταθλήτρια Πορτογαλίας και στο τέλος της σεζόν έχει αποφασίσει να επιστρέψει στην πρώτη ομάδα της επαγγελματικής του καριέρας.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινή έπαιξε στην Ροζάριο Σεντράλ από το 2005 μέχρι το 2007, προτού μετακομίσει στην Ευρώπη ακολουθώντας σπουδαία καριέρα σε Μπενφίκα, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους.

Πηγή: SportFM.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου