ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

ΟΦΗ: Κανονικά οι Ντίκο, Ριέρα με ΑΕΚ

OFI: Normally Diko, Riera with AEK

OFI's problems are decreasing ahead of the match with AEK.

There was good news from Saturday's training at OFI, ahead of the home match against AEK on Monday (2/10).

Valdas Dabrauskas saw for the first time after the injury that Riera and Diko were training at a normal pace with the rest of the team and were again present for the "battles" that OFI has to fight in the league and cup.

On the contrary, Christogeorgos continued as an individual, who will not compete with AEK. The last training session will take place on Sunday at 17:30, after the end of which the Lithuanian will announce the squad for Monday's game.

*** ΟΦΗ: Κανονικά οι Ντίκο, Ριέρα με ΑΕΚ

Μειώνονται τα προβλήματα του ΟΦΗ ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ευχάριστα ήταν νέα από την προπόνηση του Σαββάτου στον ΟΦΗ, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με την ΑΕΚ τη Δευτέρα (2/10). 

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας είδε για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό τους Ριέρα και Ντίκο να προπονούνται σε κανονικό ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα και να δηλώνουν ξανά παρών για τις «μάχες» που έχει να δώσει ο ΟΦΗ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Αντίθετα ατομικό συνέχισε ο Χριστογεώργος, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί με την ΑΕΚ. Η τελευταία προπόνηση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 17:30, μετά το τέλος της οποίας ο Λιθουανός θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι της Δευτέρας.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου