ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023

Στην αναμονή ο Άρης για Σουλεϊμάνοφ

Aris is waiting for Suleimanov

The people of Aris are waiting for the issuance of Sapi Suleimanov's visa to come to Thessaloniki, while Vladan Ivic has confirmed the departure of the 23-year-old, in the form of a loan from Krasnodar.

The case of Shapi Suleimanov is still open for Aris, as two issues are at stake.

The first is to serve the penalty of seven games he is serving from the Israeli league, with the second being the issuance of his visa, so he can come to Thessaloniki.

However, Krasnodar's coach, Vladan Ivić, answered a question: "Sapi worked with us. There were discussions about his loan and he decided to move. We are waiting to see what will happen."

The question apparently concerned his loan to Aris, with the purchase option for next summer set at 1,000,000 euros.

*** Στην αναμονή ο Άρης για Σουλεϊμάνοφ

Οι άνθρωποι του Άρη, περιμένουν την έκδοση της βίζας του Σάπι Σουλεϊμάνοφ, για να έρθει στη Θεσσαλονίκη, ενώ και ο Βλάνταν Ίβιτς, επιβεβαίωσε την αποχώρηση του 23χρονου, με την μορφή δανεισμού από την Κράσνονταρ.

Η υπόθεση του Σάπι Σουλεϊμάνοφ είναι ακόμα ανοιχτή για τον Άρη, καθώς διακυβεύονται δύο θέματα.

Το πρώτο είναι να εκτίσει την ποινή των επτά αγωνιστικών που κουβαλάει από το Ισραηλινό πρωτάθλημα, με το δεύτερο να είναι η έκδοση της βίζας του, για να καταφέρει να έρθει στη Θεσσαλονίκη. 

Ο προπονητής πάντως της Κράσνονταρ, Βλάνταν Ίβιτς, σε ερώτηση που του έγινε απάντησε πως: «ο Σάπι δούλεψε μαζί μας. Έγιναν συζητήσεις για τον δανεισμό του και αποφάσισε να μετακομίσει. Περιμένουμε τι θα γίνει».

Η ερώτηση προφανώς αφορούσε τον δανεισμό του στον Άρη, με την οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι να ορίζεται στα  1.000.000 ευρώ.

Πηγή: SDNA.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου