ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Κυριακή 30 Ιουλίου 2023

Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Άγγλοι αναφέρουν ξανά τους «ερυθρόλευκους» για τον Στιούαρτ της Σάντερλαντ

Olympiakos transfers: The English report again the "red and whites" for Stewart of Sunderland

Sunderland's Ross Stewart's name is back in the limelight for Olympiakos after Southampton pulled out.

Sunderland's Ross Stewart has attracted interest from a number of clubs in England and Europe after scoring 40 goals in 80 appearances over the past two years.

According to 'Si.com', Southampton have withdrawn their interest in the Scottish forward and there are now fewer and fewer suitors left for the 27-year-old striker, who is still in talks with Sunderland to renew his contract.

According to the same report, both Rangers and Olympiacos are still monitoring his case and after the English club pulled out, they have taken the lead for the experienced footballer.

*** Ολυμπιακός μεταγραφές: Οι Άγγλοι αναφέρουν ξανά τους «ερυθρόλευκους» για τον Στιούαρτ της Σάντερλαντ

Το όνομα του Ρος Στιούαρτ της Σάντερλαντ βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό μετά την απόσυρση της Σαουθάμπτον.

Ο Ρος Στιούαρτ της Σάντερλαντ έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της Αγγλίας και της Ευρώπης μετά τα 40 γκολ σε 80 συμμετοχές τα τελευταία δύο χρόνια.

Σύμφωνα με το «Si.com», η Σαουθάμπτον απέσυρε το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του Σκωτσέζου φορ και πλέον απομένουν όλο και λιγότεροι μνηστήρες για τον 27χρονο επιθετικό, ο οποίος είναι ακόμα σε συζητήσεις με τη Σάντερλαντ για την ανανεώση του συμβολαίου του.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, τόσο η Ρέιντζερς όσο και ο Ολυμπιακός παρακολουθούν ακόμα την περίπτωσή του και μετά την απόσυρση του αγγλικού συλλόγου, έχουν πάρει το προβάδισμα για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή.

Πηγή: Gazzetta.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου