ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Μπάγερν μεταγραφές: Επίσημος ο δανεισμός του Κανσέλο από τη Μάντσεστερ Σίτι

Bayern transfers: Cancelo's loan from Manchester City is official

Bayern player Joao Cancelo is in full swing, with the Bavarians announcing his loan move from Manchester City until the end of the season. The agreement also includes a purchase option.

Bayern have completed the signing of Joao Cancelo. In particular, the Bavarians announced the loan of the 28-year-old Portuguese back from Manchester City until the end of the season.

In fact, the agreement between the two clubs also includes a purchase option, which amounts to 70 million euros.

Bayern is making this move for two reasons. The first concerns the injured Mazrawi who will be sidelined due to injury for several more weeks.

The second has to do with Pavar not being at his best and out of contract next summer.

Joao Cancelo is leaving Manchester City as a report in England reports that his strained relationship with Guardiola has pushed him to the exit door.

*** Μπάγερν μεταγραφές: Επίσημος ο δανεισμός του Κανσέλο από τη Μάντσεστερ Σίτι

Παίκτης της Μπάγερν με κάθε επισημότητα είναι ο Ζοάο Κανσέλο, με τους Βαυαρούς να ανακοινώνουν τον δανεισμό του από τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το τέλος της σεζόν. Η συμφωνία περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς.

Η Μπάγερν προχώρησε στην απόκτηση του Ζοάο Κανσέλο. Συγκεκριμένα, οι Βαυαροί ανακοίνωσαν τον δανεισμό του 28χρονου Πορτογάλου μπακ από τη Μάντσεστερ Σίτι έως το φινάλε της σεζόν.

Μάλιστα, η συμφωνία ανάμεσα στα δύο κλαμπς περιλαμβάνει και οψιόν αγοράς, η οποία ανέρχεται στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Η Μπάγερν προχωρά στη συγκεκριμένη κίνηση για δύο λόγους. Ο πρώτος αφορά τον τραυματισμό Μαζραουί ο οποίος θα μείνει εκτός λόγω τραυματισμού για αρκετές εβδομάδες ακόμα.

Ο δεύτερος έχει να κάνει με τον Παβάρ που δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του και το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ζοάο Κανσέλο αποχωρεί από τη Μάντσεστερ Σίτι, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία οι ψυχρές σχέσεις του με τον Γκουαρδιόλα τον εξώθησαν στην πόρτα της εξόδου.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου