ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Νέος προπονητής στην Μπριζ ο Πάρκερ

Parker is the new coach in Bruges

After Fulham and Bournemouth Scott Parker is preparing for his first coaching experience outside the Island, with Club Brugge announcing the recruitment of the 42-year-old English manager.

Bruges will be the third coaching stop in Scott Parker's career. The Belgian champions have been searching for a successor to Karl Hefkens at the end of their bench and finally found him in the person of the English manager, with the 42-year-old officially announced on Saturday afternoon (31/12) and thus preparing for his first experience beyond from the English border and his presence in Fulham and Bournemouth.

His presentation by the Belgians will take place next week as they announced through their official website, while it is worth noting that Parker will have the opportunity to coach Bruges at the highest football level as well, with his new team having taken the ticket for the "16" of the Champions League, where they will face Benfica of Odysseus Vlachodimos.

*** Νέος προπονητής στην Μπριζ ο Πάρκερ

Μετά από τις Φούλαμ και Μπόρνμουθ ο Σκοτ Πάρκερ ετοιμάζεται για την πρώτη του προπονητική εμπειρία έξω από το Νησί, με την Μπριζ να ανακοινώνει την πρόσληψη του 42χρονου Άγγλου προπονητή.

Η Μπριζ θα είναι ο τρίτος προπονητικός σταθμός στην καριέρα του Σκοτ Πάρκερ. Οι πρωταθλητές Βελγίου αναζητούσαν τον διάδοχο του Καρλ Χέφκενς για την άκρη του πάγκου τους και τελικά τον βρήκαν στο πρόσωπο του Άγγλου προπονητή, με τον 42χρονο να ανακοινώνεται επίσημα το απόγευμα του Σαββάτου (31/12) και να ετοιμάζεται έτσι για την πρώτη του εμπειρία πέρα από τα αγγλικά σύνορα και την παρουσία του σε Φούλαμ και Μπόρνμουθ.

Η παρουσίασή του από τους Βέλγους θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα όπως έκαναν γνωστό μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα τους ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Πάρκερ θα έχει την ευκαιρία να κοουτσάρει την Μπριζ και στο υψηλότερο ποδοσφαιρικό επίπεδο, με τη νέα του ομάδα να έχει πάρει το εισιτήριο για τους "16" του Champions League οπου θα τεθεί αντιμέτωπη με την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου