ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022

Ατλέτικο Μαδρίτης: Ενεργοποιήθηκε ο δεύτερος χρόνος του δανεισμού του Γκριεζμάν

Atletico Madrid: The second year of Griezmann's loan has been activated

Atletico Madrid have activated the second year of Antoine Griezmann's loan spell, with the French striker having an amazing season with the Spanish team and waiting for next year to activate his purchase option from Barcelona.

Resident Madrid will be Antoine Griezmann for next year, after Atletico Madrid activated the second year of his loan from Barcelona.

Atletico coach Diego Simeone counts him in the team, something that was evident from this season 2021-22, after he played in 39 games, in all competitions, with a record of eight goals and seven assists.

With the completion of the second assignment, the purchase option of 40 million that they agreed to acquire the 31-year-old from "Blaugrana" will have to be paid. This can happen automatically, provided he plays at least 50% of the official matches, counting both seasons on loan.

*** Ατλέτικο Μαδρίτης: Ενεργοποιήθηκε ο δεύτερος χρόνος του δανεισμού του Γκριεζμάν

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ενεργοποίησε τον δεύτερο χρόνο του δανεισμού του Αντουάν Γκριεζμάν, με τον Γάλλο επιθετικό να έχει μια καταπληκτική σεζόν με την ισπανική ομάδα και να περιμένει του χρόνου την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς του από την Μπαρτσελόνα.

Κάτοικος Μαδρίτης θα είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν και για τον επόμενο χρόνο, αφού η Ατλέτικο Μαδρίτης ενεργοποίησε και τον δεύτερο χρόνο του δανεισμού του από την Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε, τον υπολογίζει στην ομάδα, κάτι που φάνηκε και από την φετινή σεζόν 2021-22, αφού αγωνίστηκε σε 39 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό οκτώ γκολ και επτά ασίστ.

Με την ολοκλήρωση της δεύτερης ανάθεσης, θα χρειαστεί να πληρωθεί η οψιόν αγοράς των 40 εκατομμυρίων που συμφώνησαν για να αποκτηθεί ο 31χρονος από τους "Μπλαουγκράνα". Αυτό μπορεί να συμβεί και αυτόματα, με την προϋπόθεση να παίξει τουλάχιστον το 50% των επίσημων αγώνων, υπολογίζοντας και τις δύο σεζόν ως δανεικός.

Πηγή: Sport 24.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου