ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Τότι: “Ο Λεβαντόφσκι αξίζει την χρυσή μπάλα”

Totti: "Lewandowski deserves the golden ball"

Former Roma captain Francesco Totti believes Bayern Munich striker Robert Lewandowski deserves the golden ball.

The "Jialorosi" legend, who retired from football in July 2017, spoke to Italian media ahead of the Golden Ball award ceremony tonight (29/11) in Paris. Chelsea and Italy midfielder Zorginio is among the candidates for the award, while Lionel Messi seems to be the favorite to win it for the seventh time in his career.

Last year the ceremony was canceled due to COVID-19 and Lewandowski was expected to win the coveted award, but Totti believes he deserves it again this year. "Let's say we are used to seeing it assigned to someone between Messi and [Cristiano] Ronaldo," Totti told Sport. "But this year, I would give it to Lewandowski."

*** Τότι: “Ο Λεβαντόφσκι αξίζει την χρυσή μπάλα”

Ο πρώην αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, πιστεύει ότι ο επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αξίζει τη χρυσή μπάλα.

Ο θρύλος των “τζιαλορόσι”, ο οποίος αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο τον Ιούλιο του 2017, μίλησε σε ιταλικά μέσα ενημέρωσης ενόψει της τελετής απονομής της Χρυσής Μπάλας απόψε (29/11) στο Παρίσι Ο μέσος της Τσέλσι και της Ιταλίας Ζορζίνιο είναι μεταξύ των υποψηφίων για το βραβείο, ενώ ο Λιονέλ Μέσι φαίνεται να είναι το φαβορί για να το κατακτήσει για έβδομη φορά στην καριέρα του.

Πέρυσι η τελετή ακυρώθηκε λόγω του COVID-19 και ο Λεβαντόφσκι αναμενόταν να κερδίσει το πολυπόθητο βραβείο, αλλά ο Τότι πιστεύει ότι το αξίζει και φέτος. «Ας πούμε ότι έχουμε συνηθίσει να το βλέπουμε να ανατίθεται σε κάποιον μεταξύ του Μέσι και του [Κριστιάνο] Ρονάλντο», είπε ο Τότι στο Sport. «Αλλά φέτος, θα το έδινα στον Λεβαντόφσκι».

Πηγή: Novasports.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου