ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Παρί Σεν Ζερμέν: Τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές ο Νεϊμάρ

Paris Saint-Germain: Neymar was punished in three games

Neymar was punished by UEFA's Disciplinary Committee with three defeats after Paris Saint-Germain and Manchester United and the French Champions League.


With a three-time penalty, Neymar was penalized for his outbreak of instagram after Paris Saint-Germain's Manchester United exclusion in the Champions League.

The Brazilian, who had been called on by UEFA, had used extreme expressions for the Paris-U-turn match for the penalty shootout that sent Manchester United to Champions League 8.

Neymar had written: "This is disgusting, they put four people who do not understand football to look at slow-motion in the camera, and that's not what it is, how did he put his hands behind his back? ..e ".

Ultimately, UEFA took the decision to punish three Brazilian stars who will lose Paris's first three games for the Champions League next season.

The Neymar penalty was announced by UEFA on Good Friday along with several other decisions for the Champions League and the Europa League.
===Παρί Σεν Ζερμέν: Τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές ο Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ τιμωρήθηκε από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA με τρεις αγωνιστικές για το ξέσπασμα του μετά την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον αποκλεισμό των Γάλλων από το Champions League.

Με τιμωρία τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Νεϊμάρ για το ξέσπασμα του στο instagram μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League.

Ο Βραζιλιάνος ο οποίος είχε κληθεί σε απολογία από την UEFA είχε χρησιμοποιήσει ακραίες εκφράσεις για τη φάση που έκρινε την αναμέτρηση της Παρί με τη Γιουνάιτεντ, για το πέναλτι που έστειλε την ομάδα του Μάντσεστερ στους 8 του Champions League.

Ο Νεϊμάρ είχε γράψει: "Αυτό είναι αηδιαστικό. Έβαλαν τέσσερις ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο να κοιτάζουν στην κάμερα το slow-motion. Αυτό δεν υπάρχει! Πως έπρεπε δηλαδή να βάλει τα χέρια του πίσω από την πλάτη; Άντε γ@μηθε....ε".

Τελικά η UEFA πήρε την απόφαση να τιμωρήσει με τρεις αγωνιστικές των Βραζιλιάνο σταρ ο οποίος θα χάσει τα τρία πρώτα παιχνίδια της Παρί για το Champions League την επόμενη σεζόν.

Η ποινή στο Νεϊμάρ ανακοινώθηκε από την UEFA τη Μεγάλη Παρασκευή μαζί με αρκετές ακόμη αποφάσεις για το Champions League και το Europa League.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου