ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Ολυμπιακός - Απόλλων: Οι έντεκα του Μαρτίνς

Olympiacos - Apollon: The eleven of Martins

For the eighth time of the Super League, Olympiacos hosts Apollon Smyrni in "G. Karaiskakis".
Pedro Martins' elected in the basic shape of redcurrants.

Olympiacos welcomes Apollo Smyrna to "G. Karaiskakis" for the 8th Super League, aiming to return to the three-pointers after three consecutive unsuccessful results in the event.


Sa, Elambdelaui, Cisse, Vukovic, Koutris, Buchalakis, Kamara, Fortounis, Nauel, Podehenes and Christodoulopoulos are the eleven who start the match for Olympiacos, with the latter playing the role of central striker in the line of strikes.
===Ολυμπιακός - Απόλλων: Οι έντεκα του Μαρτίνς

Για την 8η αγωνιστική της Super League ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Γ. Καραϊσκάκης". Οι εκλεκτοί του Πέδρο Μαρτίνς στο βασικό σχήμα των ερυθρολεύκων.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 8η αγωνιστική της Super League, στοχεύοντας στην επιστροφή του στα τρίποντα, μετά από τρία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα στη διοργάνωση.


Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Φορτούνης, Ναουέλ, Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλος είναι οι έντεκα που ξεκινούν το ματς για τον Ολυμπιακό, με τον τελευταίο να έχει τον ρόλο του κεντρικού επιθετικού στην γραμμή κρούσης των ερυθρολεύκων.
Πηγή: Sport 24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου