ΓΑΙΑ ΕΝ ΕΛΕΙ

Αθλητικά Νέα επί το πλείστον και άλλα τυχόν θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Live Skcorer

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Ο Κουρτουά "κάρφωσε" χωρίς οίκτο τον Κόντε μέσω... Αζάρ!

Courtois "nailed" Konte without pity through ... Azar!

Conte has not reached the fact that he has been in the quest for questioning for several months and is testing Chelsea to keep his post and not to be handcuffed by Roman Abramovich, and Timbo Kurtou came to take it. .. centers.


The reason was his choice to change Enten Azar in the 73rd minute of derby with Manchester United and with the score at 1-1, with Lygard forming the final 2-1 for Mourinho with his goal in the 75th minute and Belgian keper to break out of his coach's "inspiration".

"If you do not do the small things well in the top match, you lose, and that was the match with Chelsea.

I have no explanation for the change of Azar. I did not expect him to change him, though he is the coach's decision.

You have to give that explanation, I can not get into his mind. Players like Enten must stay 90 minutes on the pitch.

It can always bring something extra aggressive, "said Kurtuta, commenting on his team's defeat in Manchester that left her out of the Premier League's 10 league games before the end of the championship.
===Ο Κουρτουά "κάρφωσε" χωρίς οίκτο τον Κόντε μέσω... Αζάρ!

Δεν φτάνει στον Κόντε το γεγονός ότι βρίσκεται εδώ και αρκετούς μήνες στο στόχαστρο της αμφισβήτησης και δίνει εξετάσεις σε κάθε ματς της Τσέλσι για να κρατήσει τη θέση του και να μην του κουνήσει μαντήλι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, ήρθε και ο Τιμπό Κουρτουά να τον βγάλει στη... σέντρα.

Αιτία η επιλογή του να κάνει αλλαγή τον Εντέν Αζάρ στο 73ο λεπτό του ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με το σκορ στο 1-1, με τον Λίνγκαρντ να διαμορφώνει το τελικό 2-1 για την ομάδα του Μουρίνιο με τέρμα του στο 75ο λεπτό και τον Βέλγο κίπερ να ξεσπάει κατά της "έμπνευσης" του προπονητή του.

"Εάν δεν κάνεις τα μικρά πράγματα καλά στα κορυφαία ματς, χάνεις, και αυτό συνέβη στο ματς με την Τσέλσι.

Δεν έχω εξήγηση για την αλλαγή του Αζάρ. Δεν περίμενα να τον κάνει αλλαγή, αν και είναι απόφαση του προπονητή.

Θα πρέπει να δώσει εκείνος εξήγηση, εγώ δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του. Παίκτες σαν τον Εντέν πρέπει να μένουν 90 λεπτά στον αγωνιστικό χώρο.


Μπορεί να φέρει πάντα κάτι το έξτρα επιθετικά", δήλωσε ο Κουρτουά, σχολιάζοντας την ήττα της ομάδας του στο Μάντσεστερ που την άφησε εκτός 4άδας της Premier League 10 αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Πηγή: Contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου